Jump to content
FAS Goran

DRAGANMSAVIC

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About DRAGANMSAVIC

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Grande Punto 1.3mjt
  1. Pozdrav za sve! Nov sam na forumu i slabo se snalazim Od januara 2015 vozim Grande Punta 1.3 mjt. 2010god Auto sam kupio sa 136.000, sada ima 143.000. Pre nekih mesec dana sam primetio uljanu paru na usinoj grani, koja se slila dole do kartera. Auto inače super radi, ne dimi, lepo vuče, smiren rad na leru i ulje na meraču se nije pomerilo ni milimetar za 6.000km koliko sam presao do sada, ali... ovo mi zadaje glavobolju.. Pričao sam sa majstorima, tražio čišćenje usisa, ali kažu da nema potrebe.. Molim za bilo kakav savet, ako neko ima ili je imao sličan problem..?? Koliko je ovo zabrinjavajuće i šta može da bude problem(turbina, semenik radilice, dihtung...) Hvala puno!!
  2. Pozdrav za sve! Nov sam na forumu i slabo se snalazim Od januara 2015 vozim Grande Punta 1.3 mjt. 2010god Auto sam kupio sa 136.000, sada ima 143.000. Pre nekih mesec dana sam primetio uljanu paru na usinoj grani, koja se slila dole do kartera. Auto inače super radi, ne dimi, lepo vuče, smiren rad na leru i ulje na meraču se nije pomerilo ni milimetar za 6.000km koliko sam presao do sada, ali... ovo mi zadaje glavobolju.. Pričao sam sa majstorima, tražio čišćenje usisa, ali kažu da nema potrebe.. Molim za bilo kakav savet, ako neko ima ili je imao sličan problem..?? Koliko je ovo zabrinjavajuće i šta može da bude problem(turbina, semenik radilice, dihtung...) Uskoro izbacujem slike usisa.. Hvala puno!!
  3. Pozdrav svima! Ja sam Dragan iz Paraćina, trenutno živim i radim u Beogradu, inače sam po struci dipl. ekonomista. Od januara 2015 sam vlasnik Grande Punta 1.3mjt Van 75cv, 2010 godište. Uskoru ću detaljnije predstaviti auto

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...