Jump to content
FAS Goran

miki lybra

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About miki lybra

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Lybra 1.9 sw
  1. Na poslu sam, čim stignem kući postavljam slike ovih felni.
  2. Daleko mi je AR. A i sutra idem da probam ove, cena im je 150 Eura sa lettnjim gumama. Ali nije fiksna. Tako kapiram da će ih dati za 130-140 eura. Za koliko bi ti dao tvoje. Mislim dq sam u manualu pročitao da je 7 jota, možda grešim. Kako da uploadujem slike? Nov sam ovde, sory.
  3. Jesu sa gumama? Da napomenem da su mi ove alu felne mnogo lepse od lybrinih original.
  4. Ljudi treba mi pomoc oko alu felni za lybru, nasao sam povoljno 15 sa letnjim gumama 4x98 ali su 6 jota, koliko sam citao u manualu za lybru ona nosi 7 jota, pa me interesuje da limoze? Mislim da su od lancia ypsilon.
  5. Jurio sam lybru skoro dva meseca, na kraju sam je uzeo u Kaću. I posle 1500 km sam zadovoljan. Ova lybra je na oglasima bila i tada a to je početkom januara. ne znam zašto, ali taj auto nisam ni pogledao. Mislim da je na bogosloviji. Ali stoji više od četiri meseca.....
  6. Kupio sam je krajem januara na placu u Kaću, posle duže potrage izabrao sam nju, a i imao sam ograničen budžet od 2400 еura. Bio sam sa drugom koji vozi lybru 1.8 već 8 god. Mada mi je dupe pomerio što nije u boljoj opremi.Nema alkantaru, bose, changer. Presudno je bilo što je enterijer očuvan, sedišta kao nova. Volan malo izlizan. Popucala folija na dugmićima klime. Auto utegnut, ništa ne lupa na trapu, kvačilo ok, ne baš skroz mekano, hvata od polovine pa na gore. Majstor Sima koji mi je održavao sve italijane kaže da je veliki servis tek urađen. Naravno na moje insistiranje zamenili filtere i ulje. Desio se i prvi problem, cilindar kvačila. Presekao sam se, kvačilo počelo da varira i na kraju ga nema. Dosuo ulje za kočnice nadrukao kvačilo i otišao kod Sime. Cilindar na menjaču (ispod akomulatora) zamenjen, plaćen u invest šopu 1600 din. Menjač kao puter. Oko pola sata posla. Kupio dve zimske gume, akomulator i posle hiljadu ipo km i dalje veliki osmeh na licu. Uskoro i slike. Pozdrav.
  7. Miki iz bg-a. Vozim italijane vec petnaest godina, trenutno lybra 1.9 jtd.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...