Jump to content
FAS Goran

Maksim

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About Maksim

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd
  1. U servis posle praznika. Javljam kad zavrsim
  2. Danas kada sam upalio klimu i kad sam pritisnuo dugme da vrti vazduh u kabini, kao da ventilator ili nešto drugo negde kači. Kada se poveća brzina na 2, 3,4 sve se jače čuje. Kada sam radio nmali sevis menjali su mi i hilter kabine. Da li to ima nekakvog uticaja, tj. da li su loše postavili filter pa ga nešto dodiruje?
  3. 13577 km. auto je jos u garanciji
  4. Juce zamenjen set kvacila. Primetio sam da je kvacilo malo podignuto, tj. ne hvata nisko kao pre. Pohvala za AK Kole
  5. Krenuo jutros da odradim prvi servis. Upalio auto, izbacio iz garaze, da krenem nece nu i jednu brzinu. Pokusavo nekako da ubazim ne koristeci silu, a ono nece. Malo gurao auto da ga vratim u garazu i da zovem asistenciju, upalio ono sve normalno. Odem do servisa, odradim servis kazem da sam imao problem. Kad sam preuzeo auto opet isto. Ostavio auto u servisu i sad cekam, ne znam sta ce biti. Rekli su da ce mi javiti sutra.
  6. Jutros mi se desilo isto kao što je gore navedeno, u potpunosti. Prešao 13577. Auto sam odvezao u ak Kole. Da li će ovaj kvar pokriti graancija? Unapred hvala.
  7. da li osiguranje pokriva celokupnu štetu, ako ja nisam kriv za sudar? Hvala Toliko sam i ja mislio. Ali se nadam da ce osiguranje pokriti. Tek za dve nedelje mogu da uzmem zapisnik.
  8. Zamolio bih ako bi neko mogao da mi proceni štetu? Koliko bi koštala opravka u ovlašćenom servisu? hvala
  9. Proveriću danas. Valjda nisu ugrađivali kineze.....
  10. U subotu uveče mi se desilo i ne prestaje od tada. Ranije nisam imao problema ni sa senzorima ni sa autom. Zvao sam Stojanov i rekli su mi da dođem, otići ću posle nove godine. Hvala na brzim odgovorima.
  11. Moram da proverim kakve su ugradili u Stojanovu, Danas ću ih zvati. Ne bih znao sam da ih zamenim.
  12. Parking senzori mi konstantno pište kada je menjač ubače u hod unazad. Danas sam bio do ovalašćenog servisa i utvrdili su, da sa drugim senzorom (s leva na desno) nešto nije u redu, ali da ne mogu kod njih to da sredim jer je auto kupljen u Stojanovu. Ja sam parking senzore dobio kao poklon pa oni ne znaju da li su originalni. Da li ja mogu da popravim parking senzore u bilo kom ovl. servisu ili moram za Novi Sad da idem, a iz Beograda sam?. Bio bi to nepotreban trošak. Unapred hvala.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...