Jump to content
FAS Goran

Dejan NS

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Dejan NS

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Fiat 500L 1.3
  1. Stavio bih bilo koje samo da normalno rade, ali se zaista ne razumem u audio opremu...vidim da ima pregršt zvučnika na tržištu. Ne mogu da znam koji zvučnici mogu da stanu u L-a- u smislu dimenzija. S tim u vezi potrebne su mi smernice makar za dimenizije zvučnika (širina, dubina itd..) koje da nabavim.. Hvala Vam ! Radi se o prednjim zvučnicima....
  2. Hvala na brzom odgovoru Prominente! Bio sam kod električara, on zaista ne može da veruje šta se dešava na automobilu koji je star 3 godine. Najverovatnije će morati da se menjaju zvučnici. Pitanje je kakvog su kvaliteta ti novi zvučnici? Da li ima neko informaciju kako se kreću cene zvučnika (original za 500L) ili neki polovan sa sajta? Pretpostavljam da neće dugo trajati kao ni ovi tako da tu ne vredi ulagati neku veliku sumu novca. P.S. Na YUGU kog imam od '91 fabrički zvučnici rade kao sat
  3. Dragi forumaši, Imam problem generalno sa svim zvučnicima u automobilu. Naime, Prednji desni zvučnik je počeo da krči...par dana krči i zatim se vrati u normalu. Predni desni zvučnik malo radi malo ne. Zadni desni zvučnik je promenjen u garanciji pre nepunih godinu dana, ali i on takođe više ne radi nego što radi. O čemu se zapravo radi? Šta se dešava sa zvučnicima? Napominjem da niko nije dirao zvučnike, a muzika se gotovo nikada ne sluša glasno.... Hvala na pomoći unapred!
  4. Hvala Vam! Pokušaću, ako ne dobijem rezultate ici cu do servisa. Pozdrav !
  5. Dragi forumaši, Primetio sam da se stvara kondenz u stop svetilima u vidu kapljica. Da li neko ima slican problem, kako ga rešiti i usled cega se javlja? Pozdrav!
  6. Poštovanje, Pre svega želeo bih da pitam ovlašćene servisere,(pošto vidim da prate forum ), po kom kriterijumu se pozivaju vlasnici 500L-a sa dizel motorima na update softvera. Da li se radi samo o određenoj seriji vozila ili će svi biti pozvani?
  7. Hvala Vam mnogo! Sto se tice zvucnika, ne radi u opste, javicu se servisu pa cu videti o cemu se radi...
  8. Postovanje svima, Obratio bih se pre svega vlasnicima koji imaju dizel motore. Sa hladnijim danima pri jutarnjem paljenju automobila primecujem da se kazaljka obrtomera pomera gore-dole. Ta pojava traje sve dok ne krene voznja, kasnije je sve normalno. Da li je to poslednica niske temperature (0 stepeni) ili je nesto drugo? Ima li neko slicna iskustva? Unapred hvala! Napominjem da auto vozi moj otac i da je on prezadovoljan njime. Primetio sam takodje da ne radi prednji levi zvucnik pa me zanima da li garancija podrazumeva zamenu zvucnika?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...