Jump to content
FAS Goran

zlajadc

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Cisto da javnem,danas auto radio naj normalnije,bice da je neki gremlin,svakako sutra na dijagnostiku da vidim hoce li nesto pokazati.
  2. Sad sam ga palio,upali lepo ali kad se da gas kao da sam izgubio turbinu negde,jedino da sacekam do ujutru da se prosusi pa da vidim sta ce da bude. I EGR je zatvoren.
  3. Mislim da mi je prtokomer iskljucen,ako je to kad filtera za vazduh onaj dzek sto ima
  4. Pozdrav drugari,imam jedan problem. Pre jedno sat vremena me uhvatila kisa grad i sve te vremenske nepogode na Smederevcu,isao Punto normalno i ja htedoh da obidjem auto,kad ono stativa,kedva prima gas,na malim obrtajima ide super ali kad treba da se da jaci gas ni da cuje. Jel ima mozda neko ideju sta bi to moglo biti,pozdrav i hvala.
  5. Ni ja nisam znao da ispucali lak "tehnicki neispravno vozilo" mada u ovoj banana drzavi vise me nista ne cudi. Kada sam pitao zasto su mi onda dali atest kada je bio prepravljen iz van-a u putnicko,a tada nisam imao ni pojaseve nazad,bio je tapacir od ven-a i sediste zadnje. Dobio sam odgovor "ajde zavrsio si registraciju i sad produZi,nemoj mnogo da pametujes"
  6. @pedjabj U potpunosto se slazem sa tobom. Imam Punta koji je bio van,zadnja stakla su ostala sa onom fabrickom folijom. Kada sam otisao da registrujem auto rekli su da moram da skinem tu foliji. Rasprava je trajala skoro sat vremena gde sam pokusavao da objasnim da je to fabricki i da nisam ja lepio to. Da ne davim mnogo,zvali su miliciju gde je dosla patrola i oni su me ubedjivali da to mora da se skine,na kraju je izasao i neki "sef" tehnickog koji je rekao da se to ne skida i da to moze da prodje. E onda je nastala rasprava izmedju "sefa" i milicije dali to moze ili ne. Na kraju ja registrovovah auto ali sam bio opopmenut od strane Mup-a da moram da sredim lak koji je ispicao na kolima. Toliko o njima...
  7. E super druze,hvala puno. Sutra pravac po sat i ubacivanje :-) Na redu su i farovi,dobio sam projektore od Toyote Avensis pa cekam malo toplije dane da probam da upakujem :-)
  8. Moracu jos malo da se raspitam ovoh dana da budem 100% siguran. U svakom slucaju hvala na pomoci.
  9. Po tome su koliko se secam isti, samo ne znam jel na satu od benzinca ima ona indikacija za grejace.
  10. Pozdrav drugari,vozim punta jtd koji je bio ven i ima onaj sat bez obrtaja i temperature. E sad me interesuje posto sam nasa veoma povoljno sat od punta 1.2 benzinca jel moze on ili moram traziti od jtd-a?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...