Jump to content
FAS Goran

ZunaStilo

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ZunaStilo

  1. Nasao sam na kupujemprodajem decka sa Konjarnika prodaje CanBus sa 3smd al i dalje ne znam koje duzine da uzmem. Jel znas dal je 36 ili 39mm? Nisam sad nekoliko dana kuci pa ne mogu da izvadim za proverim. A planiram da kupim te sijalice dok sam jos u Beogradu. p.s. 150 din po komadu su
  2. Nasao sam ljude neke da prodaju al kazu da ima taj problem da tinjaju i kad ih izgase, to izvuce akumulator lagano.. Pa me interesuje ima li neko od vas provereno negde da mi preporuci gde da uzmem da se ne zeznem?
  3. Pozdrav, vidim da je vas dosta promenilo sijalice za tablice na Stilu, pa me interesuje koje duzine su sijalice i gde bi ih bilo najpametnije kupiti? Ja sam se raspitivao kod mene u Uzicu al kazu da je 800+ din po komadu ako su CanBus a je ne bih ugradjivao da prijavljuju greske. Uzeo bih ove sa 3 diode, vidim da su te sa 6 previse jake i da prave problem sa grejanjem. Dajte predlog gde i kakve uzeti? Moze i online(ebay i slicno). Unapred hvala!
  4. Koliko para ovakve sijalice(par)? deluje da se bas dobro vidi
  5. Ja konkretno imam 1.2 al je stric koji zivi sa mnom u kuci uzeo 1.9 jtd pre 5 dana, tako da imam oba Hvala za kod, cim probam, javljam dal radi!
  6. Pozdrav ljudi. Da li mi neko moze pomoci oko koda za cd plejer za stila, fabricki Visteon je u pitanju? Visteon part no: 2FCF-18C838-FA Serial no. M035823 Model: OB Fiat part no: 735296997 Hvala unapred!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...