Jump to content
FAS Goran

gile90

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About gile90

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

814 profile views
  1. Dok je ledila odneo sam kod majstora i on je podmazivao kako kaze koliko je mogao i prestala je da led ali kaze da je zardjala, istina nije skidao kozicu, tako da nisam to probao. Posalo sam mu broj sasije pa ce javiti. Hvala @skile86!!!!1
  2. Ok, to sam vec uradio tako da nista, hvala. Mislio sam ako neko slucajno zna ovako, jbg pokusavam pa ako me ukenja odlicno, nemam sta da izgubim. Hvala u svakom slucaju.
  3. Da li neko mozda zna gde mogu da nadjem polovnu sajlu menjaca za levo-desno hod menjaca. Ledila mi preko zime, a sad je totalno zaribala ne mogu da ubacim u 5. i 6. brzinu Pokusavam vec dve nedelje i nikako mi ne ide. Ako neko ima neki info nek javi ako nije problem. Hvala unapred!
  4. Gorana jos nisam zvao, ranije sam isao kod njega za punta 1.9jtd, ali od kada sam uzeo deltu nisam bio kod njega, iskreno ne znam ni sam zasto (nesto je cale imao problema sa svojim kolima kod njega). A za saleta iz zeleznika ne znam, ne znam za taj servis. Ajde pokusacu i sa njima pa javljam da li sam uspeo nesto. Hvala puno za pomoc!!!
  5. Pa nesto i nisu bas raspolozeni, a i ja sam sve manje i manje raspolozen Najblize sto sam dosao je da mi je covek rekao da dodjem za tri meseca, tad ce kao moci time da se pozabavi pa dobro, hvala u svakom slucaju
  6. Imam automatsku klimu i pocela je da brljavi, sa vozaceve strane duva hladno, a sa suvozaceve toplo i obrnuto. Izgleda da je riknuo neki mali motorcic, to su mi rekli na par mesta ali NIKO NECE DA POPRAVI!!! Previse ih mrzi da skidaju kontrolnu tablu ida se pozabave time. Vec sam poludeo sa tim stavom kao da ja njih maltretiram sto trazim njihove usluge koje su im u opsiu posla!! Ako neko ima neku preporuku kod koga bihn mogao da odem, pozovem ili slicno bio bih vrlo zahvalan!!!
  7. gile90

    Gde mogu da kupim...?

    Da li mozda neko zna gde bih mogao da nadjem poklopac za rezervoar od Nuova Delta? Krali mi gorivo pa su odneli i poklopac sto se zavrce . Hvala unapred

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...