Jump to content
FAS Goran

Dekisrb

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Dekisrb

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 07/21/1987

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Banovci

Previous Fields

  • Garage
    coral in 1.1 2006

Recent Profile Visitors

550 profile views
  1. noviji modeli imaju skroz crvene zadnje stopove jel?pre toga su imali belu deo horizontalni po sredini?
  2. Pozdrav svima,cenio bih par misljenja oko kupovine stila. Vec 2 god vozim dizela sa turbinom sa 110hp ali zbog prosirenja porodice posle mnogo razmisljanja "odlucih" se za stila dizela.Godisnje predjem oko 10-12 hiljada,svaki dan do posla se vozi po 8km u svakom pravcu van gradske voznje.Svidja mi se polozaj vozaca u stilu i vise prostora u odnosu na moj trenutni auto sa 3 vrata. Koliko toliko sam upoznat sa dizelima i sta sve ide uz njih a benzinci su mi strani skroz. Imam misljenje da mi je benzin mozda bolja opcija jer vozim kratke relacije van grada svaki dan,brze bi zimi grejanje radilo i tako..plin me ne interesuje jer smatram da noviji gasni sistemi na moje kratke relacije ne bi bili nista posebno isplativi jer dok se auto ugreje i prebaci na plin ja sam skoro stigao..oko auta sam procitao dosta samo eto par misljenja da procitam pa me mozda prelomi oko izbora motora.Turbo je turbo ali logika i realnost su mozda prioritet ovog puta. Hvala unapred na savetima
  3. Pozdrav svima,zovem se Dejan,imam 27god, i vec neko vreme trazim sebi punta 1.2 16v ili 8v sa plinom.Posedujem i prodajem trenutno juga koral in 1.1 2006 sa plinom.Nakon dosta prica,savetovanja,laganja i ostalih saveta zakljucio sam da je fiat sledeci stepen koji mogu da priustim i nameracio sam se na bas pomenuti model sa tim motorom.Nadam se nekim iskrenim savetima i smernicama,citao sam dosta forum,gledao sta valja sta ne,ali nazalost jos nisam nasao ono sto mi treba.Ne zelim da poletim u kupovinu nekog opranog i nalickanog auta bez ogrebotine pa da zalim posle oko prepravki i menjanja delova.Svake preporuke i saveti su dobrodosli ps da li neko zna da li je moderator Ticma prodao svog?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...