Jump to content
FAS Goran

sale7121

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

About sale7121

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    nis

Recent Profile Visitors

883 profile views
  1. Evo ja ti iz iskustva preporučujem da proveriš levu viljušku, jer je i meni otišla jabučica i ne priznaju garanciju.
  2. Majstor mi je gledao. Kugla ima 5 nitne. Kaže da one mogu da se izbiju i samo se kugla promeni, a umesto nitni se stave šrafovi. Ima li neko iskustva sa tim
  3. Leva se čuje, a i desna ima po malo lufta Sad sam zvao Tejovića i rekao mi je da mora da se reparira kugla, ako su sileni dobri. Morao bi da skinem viljušku i pošaljem. Onda mi on reparira. Cena cele viljuške je 2800, a ovako bi bilo 1400 po komadu.
  4. Ipak je ovo zemlja Srbija. Na trenutak sam i ja pomoslio da će nešto ovde da se promeni, ali je ipak ostalo sve isto.
  5. Ja dobio onegativan odgovor i rešio da više ni ovlašćeni servis ne posetim. Što se tiče viljuški, bio sam kod majstora i u pitanju su jabučice. Trebao bi samo to da zamenim. Gde sad ja da tražim jabučice, ako neki ima iskustva. Da li kod Tejovića mogu samo njih da naručim.
  6. Evo sad su me zvali i ne priznaju. Kažu da znam svaku rupu u zemlji Srbiji. Nijednu nisam promašio. Baš za pohvalu. A što se tiše Maximum care pitao sam i za to. Ista je u potpunosti kao i fabrička. Pa sad vidite. Kome se isplati da produži, nek produžava, ali ja više ne idem ni u ovlašćeni servis, jer nema svrhe. Ulje i filtere, pa i svećice mogu da se promene bilo gde. To nije neka filozofija. Verovatno bi mi bilo jeftinije 4-5 000.
  7. Kako to misliš MAXIMUM CARE planom zaštite. Zvao sam call centar pre dva dana i još uvek mi ništa ne javljaju za oscilujuća ramena. Koliko kapiram oni uvek mogu nađu neki razlog pa da ne priznaju garanciju. A šta mi da radimo. Treba li na sud da idemo, a znamo koliko kod nas traju sudski procesi.
  8. Danas zvao u Kragujevac, poslao mail Italijanima i oni mi uzvratili i tražili dodatne podatke (broj šasije i sl.)Poslao sam im danas pa videćemo sutra. A mogao bi Nesha da objavi spisak delova u garanciji.
  9. Ništa nisu skidali, samo su slikali stanje i slali u Kragujevac. Danas sam zvao ciao fiat i videćemo šta će mi odgovoriti. Slao sam mail i Italijanima i oni su me već danas kontaktirali i tražili dodatne informacije koje sam im poslao i sad mi ostaje da sačekam.
  10. Ne znam šta je tačno u pitanju. Rekli su mi samo da su ramena i da šalju u fiat na reklamaciju. A ovi kao javili da im se to prvi put reklamira pa je zato odbijaju. Slali su kao ponovo u četvrtak pa videćemo u ponedeljak šta će biti. Ako ne zovem fiat da se žalim. Jedino što je čudno je da sam tražio broj pod kojim je zavedena reklamacija u servisu, ali mi nisu hteli to dati. Znam da prema zakonu o potrošaču imam pravo na to. Videćemo.
  11. Felne su 16. Što se tiče vožnje veoma sam pažljiv vozač. Nekad se desi ali retko da pogodim neku rupu ali to nije tako strašno. Pretpostavljam da bi morao na licu mesta da mi repariraju ramena, ali videću sa garancijom šta da uradim
  12. U servisu su mi rekli da je ovo prvi put da se neko žali na ramena, pa mi zbog toga ne priznaju. Malo sam bio uporan u servisu, pa su oni ponovo slali i videćemo u ponedeljak. Ako ne odobre zvaću i direktno fiat. Inače sam prešo oko 10500 km za godinu dana. Našao sam da negde nova koštaju oko 400e po komadu. Kod koga je najbolje raditi.
  13. Iako mi je auto u garanciji ne prinaju mi garanciju na ramena za fiat 500l. Sad i ja razmišljam o reparaciji, jer su originalni veoma skupi. Ima li neko iskustva o tome mogu li reparirana ramena.
  14. To sam im i rekao u servisu. Prvo su mi rekli kao ne mogu ja njih da zovem, tražio sam im pod kojim je brojem zavedena reklamacija, ali mi to kriju. Sutra treba da zovem da vidim da li je njihov šef zvao, mislim da nešto muvaju. Ako mi sutra ništa ne odgovore zovem fiat. A ako mi to ne završe više nikad ne idem u servis jer mislim da samo služe da uzimaju pare.
  15. Evo danas su me zvali i rekli da me fiat odbio bez nekog obrazloženja. Kao ovo im se prvi put dešava. Ja sam puko pa sam tražio pod kojim brojem je to zavedeno da sam zovem Fiat. Nisu hteli da mi kažu, pa kao videće sa šefom da on zove u Fiat. Ajde sad šta da radim. I šta će ti garancija kad nije sugurno da će ti istu odobriti. Razmišljam da zovem neki drugi Fiat servis. Ovi kao da nešto kriju.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...