Jump to content
FAS Goran

Bojan UE

Members
  • Content Count

    48
  • Joined

  • Last visited

About Bojan UE

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Šabac

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Bravo II 1.6 16v Mjet 2008

Recent Profile Visitors

1490 profile views
  1. Nova cena centrale za kolege sa foruma, 70e!
  2. Mikrolink je rezervisan do vikenda.
  3. Hvala jos jednom, eto prilike da i vlasnici Croma rese potencijalni problem....
  4. Na predlog kolege Ivana izvukao sam BlueMe centralu kao poseban oglas pa molim administratore da samo malo iskoriguju ovaj oglas da ne pravimo zabunu. Hvala
  5. Prodajem Blue&Me centralu sa licnog auta, ispravna, funkcionalna. Na slici se vidi i SN potreban za proveru kompatibilnosti jer je moguce da odgovara i za druge modele. Kupac dobija i video klip na viber kao dokaz ispravnosti. Cena je 100e, kolege sa foruma imaju popust 20%! Kontakt na PM ili na 0643562296.
  6. Hvala na predlogu za oglas, videcu da to odvojim, da bude poseban oglas. Nisam hteo da opterecujem temu sa vise oglasa jer je isti prodavac... ako nesto zabrljam nadam se da cete me ispraviti... Nije jos legla multimedija, ceka se od preko, bice zamenska tipska Fiatova od 7incha... Ako ovo ode u medjuvremenu mogu da pozajmim na neko vreme cd dok ne stigne.
  7. Prodajem audio komponente sa licnog auta, ispravne, funkcionalne. Fabricki CD, tjuner odlican, nema problema sa stanicama, cena 50e. Mikrolink prve generacije, cena 20e. Za dodatne informacije kontakt na 0643562296 ili na PM.
  8. Molim administratore da obrisu oglas, konacno je nabavljen Mikrolink...
  9. Prodajem motoric podizaca prednjeg stakla za Fiat Stilo, vozaceva strana, cena 10e. Metalni nosac naslona za ruku, za trovratnog Stila, cena 5e. Kontakt putem privatnih poruka ili na 064 356 22 96.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...