Jump to content
FAS Goran

makidada

Members
  • Content Count

    190
  • Joined

  • Last visited

About makidada

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 08/18/1974

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sabac

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Bravo 1.6mjt 120ks

Recent Profile Visitors

2138 profile views
  1. Pozdrav druze, naleteh na tvoj post i problema sa vibracijama. Imam slican problem na 1.6mjt 120ks bravu. Isto imam vibracije na leru i prilikom ubrzavanja. Zamenjen donji reket koji se bio raspao i dobio sam malo bolju situaciju. Zatim zamenjen nosac ispod akumulatora koji je malo potonuo i mnogo labav. Stavljen takodje nov swag i dobio sam jos vece vibracije. Skidali smo i onaj desni nosac na kom se ne vidi ostecenje ali je mnogo mekan kao zvaka nema skoro nikakav otpor. 

    E sad posto je on malo skuplji i malo ga je tesko naci a vidim da je otprilike on problem samo jedno pitanje za tebe. Da li si ti zadrzao taj swag ispod akumulatora i zamenio samo ovaj desni i resio problem ili si imao neko drugo resenje? I koji si stavio taj hidro nosac, tj. koju marku obzirom da je originalni preskup?

     

    Unapred hvala na odgovoru i pomoci.

     

  2. Ako ćes iskreno i ja sam tako mislio ali nije. Imam neke xenon sijalice 6000k i bas sam uporedjivao njih i ove led 6000k. Xenon naravno vuče na plavkasto a led sija čisto belo. E sad da li tu ima neka fora ili ne nemam pojma. Baš smo gledali i upoređivali moj xenon borsee 4300k, xenon 6000k, i led 6000k. Sve tri varijante sijaju razlicito u smislu boje. Ove led me najviše podsećaju na xenon 5000k takav spektar daju. Pošto mi je led i u dugom svetlu slikaću ako bude moglo da se vidi na slici ali uživo nema nimalo plavetnila u njima.
  3. Svaka reč i komentar je na mestu i slažem se, glavni krivac je ipak jeftini projektor. Svašta nešto sam već pokušavao, i brušenje i pomeranje klapne u projektoru, doduše na na mojim projektorima i davalo je neke rezultate. Mnogo to vremena i živaca oduzima. Za sad to je to videću na proleće šta bi tu moglo još da se doradi ali svakao imam obećanje od drugara iz Amerike koji dolazi sledećeg leta sa original morimotom pa će to onda biti druga priča. Hotspot je kod mene isti i sa xenonima i sada sa ledom. Jedino što je razlika je u tome sto su mi xenoni bili 4300k a led 6000k pa je sad situacija da svetla daju belo što je logično ali i jače svetlo po meni a ne tripujem pošto se još par drugara provozalo i složilo sa ovom konstatacijom. Na kraju nije ni važno obzirom na gore pomenutih 35e koliko su projektori odlično je ovo. Kolko para tolko muzike. Evo Morimoto M LED projektora i kako izgleda unutrašnjost istog.
  4. Leto gospodnje 2017. Lokacija Šabac Zaključak - ima se može se
  5. Ništa prijatelju uživaj i obavezno sad negde zapiši kod da ubuduće znaš koji je.
  6. 9174 je kod za tvoj uredjaj. Nadam se da znas kako da ga uneses.
  7. Evo i slika koje sam obećao. Ovo sam uspeo da pljasnem koju sliku iza zgrade, osvetljene garaže tržnog centra i u komšiluku. Ne vredi hladno vreme i magla tako da nije vreme za fotkanje ali otprilike je to to. Ima tu još štelovanja ali dok temperatura napolju ne bude +20 ništa ne dirati.
  8. Ok je to za te parice i mislim da bi sto bi rekli nasi moglo zgodno da se nabudzi u bravo.
  9. Ovo je jos bolje skracena varijanta bez cd-a lakse za ugradnju tj. manje prepravke na konzoli. Pozdrav za mog druga Boleta........
  10. Ja sam davno u svojoj marei imao ovako nesto i pozadi na sedistu dva monitora od 7incha. Sljakalo je to odlicno. Klinac je tad bio mali pa je za njega ovo bilo puska. Pustis crtani i Bog da te vidi. Ja iskreno nisam za one dvd uredjaje sa flip ekranom tj. na izvlacenje. Mnogo to nezno i kilavo, a obzirom da sam elektronicar po struci mnogo sam ih popravljao ili bolje reci pokusavao. Pricam o jeftinijim verzijama tih uredjaja, skuplje varijante su vec druga prica. Ovaj 2din je odlicna stvar samo treba to namestiti u mareu koja je predvidjena za 1din. Ipak vredi se pomuciti opasno dobro izgleda. Da nisam prodao mareu ja bih to sigurno uradio pogotovu sto sam ima tih 2din sranjceta za smesne pare. @Trofeo Par mojih drugara ima te igracke sa ebay-a pristojno to radi, generalno oni su zadovljni opet stvar ukusa.
  11. Ako ste mislili na 2din uredjaje ima ovako nešto
  12. Nekada davno sam vozio tipa koji je imao analognu tablu. Bila mi je želja da ugradim digitalnu i obzirom da sam elektroničar pomislih nije to ništa komplikovano. Međutim velika zajebancija i mučenje. Na kraju sam uspeo ali nije to bilo vredno pažnje ni truda veruj mi. Isti slučaj je i obrnuto tj. kod tebe. Razlikuju se dzekovi onda treba ti sajla iz menjača za brzinomer ( na digitalnoj to nemaš). Kod nje je na izlazu iz menjaca adapter pa iz njega ide kabal do table itd. Ima tu mnogo zezanja e sad ako imaš nekog vičnog za taj posao onda probaj. Meni je digitalna tabla u to vreme bila vrh izgledom ali nism bio oduševljen isto. Laže temperatura gorivo itd. Barem je kod mene bio taj slučaj ali svakao je lepša od analogne. Moj ti je savet ne znam šta je razlog menjanja ali svakako ako ti brljavi ili je u nekom kvaru potraži drugu na otpadima sad su maltene za dzabe.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...