Jump to content
FAS Goran

amelino

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About amelino

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    sar

Previous Fields

  • Garage
    stilo
  1. Pozdrav svim kolegama koji voze Fiat. imam famozni problem sa airbag failure na fiat stilu. izlemio sam one otpornike na suvozačevom sjedištu ali ništa, greška i dalje stoji. kada preko dijagnostike skeniram sistem, i kada krene da skenira stavku airbag izbaci grešku NEMA ODZIVA OD SKLOPA. neka ideja za rješenje problema. Hvala
  2. ma nije frka, nego tek sa uzeo auto, i odmah prvi dan se popalile sve te lampice, pa reko koji sam ja peh pomislio sam da me bog kažnjava zbog nečega
  3. pozdrav novi sam vlasnik fiata, primjetio sam problem u vožnji pa da se sa vama posavjetujem. fiat stilo 1,9 85KW, 2003, god. u vožnji pri motanju udesno čuje se neki zvuk kao da nešto skiči, kad motam ulijevo zvuk se nečuje. ništa se ne čuje ni kada motam u mjestu, nego samo u vožnji.
  4. danas sam usisavao auto i pomjerao sjedišta, poslije toga se upalila crvena lampica airbag failure, da li sam ja šta mogao mrdnuti neki spoji da zbog toga prijavljuje grešku.
  5. malo dok se uklopim na forum htio bih još da pitam, jel to standardna boljka na fiat stilu sa tim motorom i da li ove gore stavke koje sam nobrojao razlog da auto slabije vuče?
  6. pozdrav svima, postao sam vlasnik fiat stila, motor je 1.9 jtd, 85KW, 2003 god, prešao 150000KM -tek sa uzeo auto i primjetio sam da slabije vuče, danas na autuputu načepim ga do 130 i upali se lampica ona neka (nešto oko motora-engine fault), odem do majstora na dijagnostiku, kaže on regulator pristiska turbine, kao može se to nešto očistiti ili ako je to otišlo skroz kupiti onda novi što je oko 25€. ili ako ne bude do regulatora, onda treba skidati turbinu i očisititi nešto. poništio je tu grešku, ali ga više nisam vozio brže i lampica se nije palila. može li to biti šta štetno za motor.
  7. pozdrav svima na forumu, amel, dolazim iz sarajeva, postao sam vlasnik fiat stila pa bih želio sa vama da razmijenim par iskustava i savjeta.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...