Jump to content
FAS Goran

vlada34

Members
  • Content Count

    128
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vlada34

  1. Stilo je 2004 god. Fiatov motor 76kw,znaci sipamo HX7 10w40 Drugari hvala puno na informaciji,pozzz
  2. Pozzz...zanima me koji shell je adekvatna zamena seleniji 20k za stila 1.6? Da li je to hx7 10w40?Ili nesto iz castrola? Hvala.
  3. Hvala na pomoci ali ipak je dihtung glave bio u pitanju.Probio malo na cetvrtom cilindru i gurao kompresiju u sistem za hladjenje Zamenjen dihtung,proverena i obradjena glava i sad vise nema problema.Od samog pocetka sam sumnjao na dihtung al rekoh da idem linijom manjeg (jeftinijeg) otpora Jos jednom hvala na savetima
  4. Stavljen nov termostat,termodavac i nov antifriz,sistem ozracen.Opet kazaljka prelazi pola na uzbrdici ali sad kao malo manje.Ventilator izgleda ne pali prvu brzinu vec samo drugu,provereno sa raskacenim reostatom.Reostat zamenjen doduse stavljen polovan,opet ne pali prvu. Zna li neko kako unimerom da proverim ispravnost reostata? Ili kako da proverim direktno da li mi na ventilatoru rade obe brzine? Da dodam samo da su releji i osiguraci provereni,hvala
  5. Da skratim Samo mi treba info koliko slavinica za ozracivanje sistema ima stilo 1.6 16v?Hvala
  6. Pozdrav,da li neko moze da mi kaze koliko slavinica za ozracivanje sistema ima stilo 1.6 16v?Znam za jednu na vrhu hladnjaka levo i drugu ispred grejaca kabine.Naime auto mi digao temperaturu,izbacio malo tecnosti,dolio ozracio na te te dve cesmice ali opet prebaci neki put preko pola i cuje se klokotanje posle gasenja auta.Zanimljivo je jos i to da auto u leru digne kazaljku na pola a ventilator se ne pali a cekao sam bas dugo da vidim da li ce se upaliti ali ne s tim da kazaljka u tom trenutku stoji skoro pola sata na polovini ali ventilator se ne javlja.Logicno je da prebaci temperaturu u tom trenutku preko polovine ali ne? Ok,jasno mi je da tu nesto nije kako treba,davac il termostat ali sta drzi temp. na polovini bez ventilatora?
  7. Na prodaju zimski set za punta,balansirano i spremno za montazu. Felne su kao nove,fabricke za punta 4x98 4 kom. Gume zimske winter 1 165/70/14 4 kom. kupljene prosle sezone i vozene svega par stotina km. u garanciji jos dve godine,dot 2914. Ratkapne za punta r 14 4 kom. Prodaje se u kompletu,cena 170e. Pozdrav.
  8. Gume zimske za punta 14ice 4 kom. imas li?
  9. Kupujem alfu 147 jtd ili mtj 2005 i mladje
  10. Kolega svidja mi se tvoj izbor!Odlican je to auto,u zdravlju da se vozite! :thumbup:
  11. Nema ni jedan stilov kasetas izlaze za pojacalo.Zbog toga sam i koristio adapter.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...