Jump to content
FAS Goran

Boban r

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Boban r

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto 1.2 8 v
  1. Evo mene ja se izvinjavam sto nisam bio u mogucnosti da ranije pisem... Stanje sa mojim autom je sada normalno radi dobro,a nisam nista popravljao tj. nisam cistio klapnu gasna itd... Jednostavno mi se to nije vise desavalo i ja nisam nista cackao po tom pitanju Mada mi je riknuo alternator pre neki dan pa sam to morao da sredim posto mi je se cuo da zuji odavno,al sada ne znam da mozda i on nije pravio problem sa gasenjem auta???
  2. Ok ,znaci ako dijagnostika nista nepokaze onda bi trebalo da se da se provere izlazni signali da bi se ustanovio problem,koji nadam se nije veliki i skup i moze brzo da se otkloni hvala Petre za brze odgovore ... javljam ishod cim ustanovim problem,a ako ima jos neko nesto da dijagnostikuje ovako na slepo neka pise
  3. Jeste upalio je lampicu kada se izgasi,al posle sledeceg paljenja ona prestaje da gori.. A sto se tice senzora polozaja radilice njega sam zamenio u septembru prosle godine posto je crkao skroz i tada mi je se auto gasio samo kada je zagrejan i nije hteo da upali dok se malo neohladi.. ne znam da li postoji mogucnost da problem pravi neko stelovanje oko ler gasa ili step motora? a dijagnostiku cu svakako odraditi za dva dana..
  4. Javio se novi problemcic sa Puntom 1.2 8v 2002 god. Naime pre tri dana mi se dogodi sledece: Vozim 4-tom,u momentu kada sam stisnuo kvacilo, obrtaji su pali ispod 600 i auto se ugasio.Posle toga je normalno upalio,i jos dva puta mi se to desilo taj dan.Posle toga je radio normalno sve do danas i danas opet ista situacija cim ga raskvacim obrtaji padnu ispod normale i auto se gasi. To se nedesava uvek i dok je u brzini i pod gasom nece da se ugasi, ali sam primetio par puta da mi u toku voznje zatrokira tj. par puta trzne motor kao da se zagusi. Pratio sam i obrtometar kada zaustavljam auto,ponekad obrtaji variraju od 900 pa spadnu ispod pa se opet vrate na 900. Hvala unapred,nadam se da ce neko imati odgovor sta moze da bude u pitanju...
  5. Senzor je narucen iz NS i cena mu je 2000 RSD sa pdv... Ruke 1000 RSD, stim sto mi je majstor zamenio i svecice i kacio auto na diagnostiku.. tako da po meni je to ok i korektna cena.
  6. Evo mene napokon da javim rezultate Bili ste u pravu riknuo mi senzor radilice to je zamenjeno i sada sljaka ko sat..
  7. Hvala drustvo javljam rezultate kada majstor zavrsi... valjda je to problem koji me zeza..... ako jos neko ima neku pretpostavku sta moze biti uzrok neka napise..
  8. Zahvaljujem na brzom odgovoru. a koliko li to kosta odprilike da se popravi?
  9. Pozdrav narode prvi put sam na forumu pa se nadam da cu saznati mnogo korisnih stvari.. No naime uzeo sam Fiat Punta 1.2 8v 2002 god , i odmah nakon jednog dana voznje i predjenih 170 km javio mi se problem. Kada sam auto dovezao kuci posle predjenog puta od 170 km auto sam ugasio, posle 20 minuta auto nije hteo da upali i simptomi su bili kao da nema akumulatora. nakon dva tri pokusaja auto je upalio normalno. Posle toga nakon 20 min auto opet nece da upali stim sto je tada samo verglao i posle 10-tak minuta mucenja i verglanja se upalio. Sledeca dva dana se isto desava. znaci auto nece da upali kada je zagrejan i cim se malo ohladi pali na prvu. Auto ide bez problema prima gas ko lud , sve dok se ne zagreje i ugasi posle nastaje problem sve dok se neohladi i tako non stop.. kada nece da upali sija famozna lampica zuta check engine i cim se motor startuje ona se ugasi. Unapred hvala i nadam se da ce mi neko pomoci nekim odgovorom..

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...