Jump to content
FAS Goran

Ivkovic

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Ivkovic

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 08/10/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.ivkovic.info
  • Skype
    ivkovic86

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Apatin

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto 2002 1.2 8v
  1. Pozdrav svima. Punto mk.2 1.2 8v Imam problema sa akumulatorom. Kako je dosla zima prazni se i dok je parkiran. Leti sam ga vozao i korisito klimu nisam imao tih problema. Kako je dosla zima nema dovoljno snage da upali. Imam centralnu branu to mi se otkljucava bez problema, ubacim kljuc i okrenem za kontakt nikakvih problema sve se upali, mogu i brisace da palim ali kad okrenem kljuc ugasi se sve pa mi se i sat restartuje izbaci mi 00:00. Posle toga i dalje mogu da zakljucam centralnu i da koristim brisace. Kako da znam da li je akumulator ili nesto drugo. Nisam tacno siguran u starost akumulatora. Izvadio sam akumulator iz kola i prikopcao na punjac u kuci. Prvo mi je kazaljka stajala na 3 i posle 3 sata sam otisao da proverim sad mi je kazaljka na 0. Da li to znaci da je napunjen ili mozda da je pokvaren? Hvala
  2. E imam slican problem kao gore naveden. NIkako ljudima objasniti sta mi je puklo, i danas mi kolega kaze da se to govno zove "zvono". Uglavnom nasao sam novo za nekih 10e ali treba sutra da narucim. E sad imam jos problema, menjac lepo menja tako da kontam da nije do njega, ali mi se pojavljuje problem kad stisnem do kraja kvacilo onda sklopoce kao dizel motor a ako ne radi to onda kad ga stisnem kao da ima neku gnedlu i onda prodje i mogu stisnuti do kraja. Pa me zanima sta bi to moglo biti da bih se mogao pripremiti kod majstora. Da znam sta me ceka.
  3. Da ali to je konkretno puklo na dva mesta. Neki sirovi majstor je malo jace zatezao sraf i puklo je na dva mesta od ovo srafa donjeg koji se vidi na slici. Moglo bi se variti ali bi bilo pitanje kakav bi var bio. KOnkretno je bolje novi ali ako ne nadjem onda ce se variti.
  4. Pozdrav Zanima me gde mogu da nabavim ovaj deo koji je na slikama uokviren crvenom? Da li ga mogu kupiti u radnjama ili moram da trazim na otpadu? To je deo koji ide uz menjac. Pricao sam sa mojim majtorom i kaze da uglavnom prodaju zajedno sa menjacem i da nece prodavati samo deo jer sta ce onda sa ostatkom menjaca. Zanima me kako se i zove ovaj deo kako bih lakse mogao da potrazim na netu i po radnjama i otpadima.
  5. Pozdrav Zovem se Dragomir i iz Apatina sam. Pre par meseci sam kupio Fiat Punta 2002g 1.2 8v. I sada se interesujem oko fiat automobila. Pre njega sam ima zastavu 128 82g 1.1 sa fiatovim motorom i menjacem i bio mi je ekstra. Isao je super za svoje godine i trosio litru goriva manje od sadasnjih zastava. Polako je sve odlazilo na njemu pa sam ga predao i doplatio za Punta.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...