Jump to content
FAS Goran

Djuka S

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

  1. stvarno, u pravu si. za isti model na US sajtu dozvoljava a ne EU ne. interesantno. mozda se taj spojler ne ugradjuje u 500L za US trziste?
  2. nope. tamo sve ok. mislim, cinjenica je da sam ja gluv pa volim kad je malo glasnije ali majkumu radio cujem dobro... eh da - kad smo vec tu - pojacao bih i zvuk parkirnih senzora. to moze?
  3. da, bio sam svuda i - nema. ali mi se to cini nemogucim zato sto se ti nosaci montiraju na milion slicnih automobila i ne vidim razlog zasto ne bi mogli i na 500L. jos uvek verujem da niko u Thule (ili slicnoj firmi) nije ni probao. sto nije ni cudno s'obzirom da je ovaj auto cista egzotika svugde osim u SRB i IT... zato se i nadam da je neko od vas vec isprobao.
  4. (evo da pitam i ovde, kad mi tamo niko ne odgovara:)) molim vas za pomoc. treba mi proveren bike nosac za 5.vrata, za Fiat 500L. cesto putujem i uvek nosim samo 1 bicikl, <9kg. krov ne dolazi u obzir zbog toga sto je zauzet (a i previsok bi auto bio zajedno sa bike-om) a kuka ne dolazi u obzir zbog skupoce cele operacije (ugradnja+atest+nosac). hvala vam.
  5. da li je neko uspeo da pojaca uConnect? ja slabo cujem sagovornika dok telefoniram a pojacam do max (25). kako 25 nije max za radio, pretpostavljam da ima neki softverski trik kojim moze da se pomeri ta granica i za telefonske razgovore?
  6. prednji levi zvucnik i mene zeza, malo radi malo ne radi, u AK Kole skinuo majsotr kaze dobar je, radi,zice sve na mestu jbg......mozda je softverski, malo ga pojacam i on proradi.... kod mene ista stvar.
  7. verovatno nisi obratio paznju ali meni treba nosac za 500L. nijedan od ovih koje si nabrojao nije (po podacima proizvodjaca) podoban za 500L. moguce je da neki od ovih nosaca mozda i odgovara mojem automobilu, uprkos tome sto ih proizvodjac ne preporucuje. zato i pitam za konkretna iskustva vlasnika 500L.
  8. molim vas za pomoc. treba mi proveren bike nosac za 5.vrata, za Fiat 500L. cesto putujem na takmicenja i uvek nosim samo 1 bicikl, <9kg. krov ne dolazi u obzir zbog toga sto je zauzet (a i previsok bi auto bio zajedno sa bike-om) a kuka ne dolazi u obzir zbog skupoce cele operacije (ugradnja+atest+nosac). hvala vam.
  9. spremam svoj 500L za zimu pa da pitam... da li valja kupiti posebne (celicne) felne za zimske gume ili ih stavljati na postojece alu (skidati letnje, stavljati zimske pa na prolece jovo-nanovo)? ako je bolje kupiti posebne celicne felne, za koju se dimenziju odluciti? da li istu koju sada imam (205/55 R16) ili 195/55 R16? na jednom specijalizovanom nemackom sajtu sam nasao da za 500L nude i ovu drugu.
  10. u medjuvremenu smo promenili boju sa crne na tamno sivu. kredit je odobren 24/07, broj sasije i motora stigao 29/07. auto je spreman za preuzimanje danas (02/08) ali cemo ga preuzeti tek za nedelju dana. dakle, cela procedura je trajala 2.5 nedelje. pordavac je Nikom, ni u jednom trenutku nije pomenuo kolektivni odmor u avgustu (kao razlog za neko eventualno kasnjenje). do sada je sve islo kao podmazano i stalno su oni (banka&diler) cekali na nas a ne mi na njih. auto je preuzet, registrovan i vozamo se sve u 16. sve je super. sve je trajalo oko 3 nedelje. a sad, svi na zurku:
  11. Neverovatno. Sada, kada auto treba da se preuzme, traze dodatnu zalogu od korisnika kredita i traze da se otvori tekuci racun u Credit Agricol - 190 din mesecno. Kredit je odobren prosle nedelje a do danas nista od ovoga nije bilo pomenuto.
  12. pohvaljujem ovde i ljude iz banke i prodavca. daju sve od sebe, cini mi se da im i plata (da li posao?) zavisi od uspeha. ono sto je meni (malo, malkice) smetalo, jeste njihov nacin komunikacije - sve je na "ti", forsiraju komunikaciju je telefonom ignorisuci e-mail (koji meni vise odgovara), cesto sms-om bez "dobar dan", bez tacaka i zareza, bez predstavljanja. mailove izbegavaju, sto moze biti i odsustvo zelje da se ostavi bilo kakav pisani trag. sa druge strane, vec su moju email adresu ubacili na svoje e-mail liste tako da dobijam gomile nezeljenih reklamnih mailova kojih ne mogu da se resim. medjutim, ostavimo formu po strani kao drugorazrednu i, samim tim, nevaznu u ovom slucaju. najvaznije je da sve funkcionise brzo i tacno.
  13. u medjuvremenu smo promenili boju sa crne na tamno sivu. kredit je odobren 24/07, broj sasije i motora stigao 29/07. auto je spreman za preuzimanje danas (02/08) ali cemo ga preuzeti tek za nedelju dana. dakle, cela procedura je trajala 2.5 nedelje. pordavac je Nikom, ni u jednom trenutku nije pomenuo kolektivni odmor u avgustu (kao razlog za neko eventualno kasnjenje). do sada je sve islo kao podmazano i stalno su oni (banka&diler) cekali na nas a ne mi na njih.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...