Jump to content
FAS Goran

pantadv

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

About pantadv

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 10/20/1989

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Niš

Previous Fields

  • Garage
    Renault Megane II, Fiat 500L 1.3MultiJet, VW 1200J

Recent Profile Visitors

1542 profile views
  1. Jel se javljala ova greska nekom ili samo meni? Greska se javlja tek kad krekujem program. Inace skinuo sam otpornik 121 sa elm327, ali nisam mogao da pristupim ecu ni preko MES, ni preko scan master, a ni preko Scan tool. Sada sam ubacio po jedan otpornik i kondenzator izmedju pina 14 i mase i pina 6 i mase. Sada pristupam ecu preko scan mastera i scan tool, ali MES nece. Zna li neko gde je problem?
  2. Moj presao do sada 72000km. Problem samo sa grejacima, zamenjeni jos u garanciji. I promenjen onaj ''hromirani'' okvir oko zadnjeg desnog stop svetla zbog potkoruzivanja isto u garanciji. Na autu je sve ostalo fabricki ( plocice, diskovi I td... ). U pitanju je više gradska vožnja.
  3. Ma gledao sam to. Pise da 9mm ne bi trebalo da pravi problem vecini automobila. Felne su u N Pazaru, a ja u Nisu, tako da od probe pre kupovine nema nista
  4. Mislim da nece da cese nigde. Jer 500l moze da nosi i R17 225 sirine, to je dosta sire od ovih 9mm ka spolja. Ili ipak gresim
  5. Sta mislite kako ce da utice na trap ako stavim felne sa ET27, a 500l nosi ET36?
  6. Pa trebalo bi da felna ima sledece oznake R16 ET37 7J 5x98
  7. Pa da. Felna ce da izadje vise iz auta. Ali guma nece da stoji ovako, bice normalnija
  8. Ne guma, felna krece ka spolja zbog sirine I ET-a.
  9. Ma da, za gume to planiram, samo da istrosim ove Nasao sam na nekom sajtu neki kalkulator koji kaze da ce guma 13mm da mi krene ka spolja I da ce unutra da se povuce od glavcine 1mm. Nadam se da nece da smeta ovih 13mm vise ka spolja.
  10. Drustvo, moze li vase misljenje? Naleteo sam na alu felne koje mi se jako svidjaju i koje bih pazario za moj auto (500l), e sad rupe su ok 5x98, ali felna je R16 7,5J ET30. Znaci felna je sira za pola cola I nesto vise izbacena od originala. Sta mislite kako bi legle na ovaj auto?
  11. Negde sam cini mi se video da 500L i Grande Punto imaju isti sistem kacenja. U Metro-u prodaju Cam Driver nosace, postoji 10grupa, ali ni na jednoj ne pise ni jedan od ova 2 automobila. Bez sipki su 3900din. Sipke imam od starog auta, jer i na njemu imam Cam Driver nosace. E sad, koja grupa Cam Driver ide na ove automobile.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...