Jump to content
FAS Goran

Aleksandarbg

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Aleksandarbg

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 03/20/1988

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    imam garazu al mala pa nemoze auto ceo da stane
  1. Pozdrav drugari, imam problem ako mi možete pomoći. Vozim Fiat Punta 1.9JTD 2002 god. Dešava mi se sledeće, auto nekad normalno upali, vozi se, stanem ugasim, posle upalim ponovo normalno, i onda se nekad desi da samo vergla, neće da upali. Poguram ga i na gurku upali. E sad kacio sam ga na dijagnostiku tamo izbaci grešku kao da je grejač neki (moram da napomenem da je u pitanju Delfi univerzalna dijagnostika). Da li je moguće da zbog grejača neće da upali? Ili je možda do alternatora da su četkice pa da neće nekad da dohvate četkice, a nekad hoće. A to mi se sve dešava obično kad je topao motor, a ponekad se desi i kad je hladan.
  2. Pozdrav, Imam Stila 2003 god, ne rade mi tasteri na kljucu (skakavac), baterija je nova, normalno mogu da startujem auto, sve extra radi sem tih tastera pa me zanima jel mora da ide na dijagnostiku pa da se tako upare kljuc i sam auto ili moze neka fora tipa kljuc u polozaj MAR zadrzis odredjeni taster i to funkcionise?
  3. Imam mali problemcic, kako da resim to da auto otkljucavam na kljuc sa tasterima jer ne reaguje na tastere uopste a novu bateriju sam ubacio u kljuc?
  4. Da li neko zna gde mogu da nabavim kuciste kljuca, ili pak samo fioku za bateriju posto mi je ispala, a ne isplati mi se da pravim novi kljuc, niti da narucujem direktno iz italije (iz fabrike) jer kosta 130eura.
  5. Zdravo drugari, ja sam Aleksandar iz beograda sam..Imam stila 1.9JTD 2003god i imam problema sa airbeg-om bocnim, stalno mi na racunaru ispisuje gresku i pali mi crvenu lampicu (signal kvara na vazdusnom jastuku).. kako bi mogao resiti taj problem? Hvala unapred
  6. Zdravo drugari, ja sam Aleksandar, iz Beograda sam i naravno imam Stila 1.9JTD (inace nebi bio na ovom forumu da nemam taj auto ) ) pa ovako, imam mali problemcic sa prskalicama stakla prednjeg i zadnjeg, brisaci funkcionisu kada mu zadam komandu pranja stakla, al nema vode (tj ne prska), boca za tecnos je puna..jel to u pitanju motoric prskalice? koliko kosta taj motoric ili mogu ja to sam nekako da popravim? Hvala unapred! @@

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...