Jump to content
FAS Goran

miki_ns

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About miki_ns

  • Rank
    Il Nuovo

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.9jtd SW

Recent Profile Visitors

3333 profile views
  1. Pozdrav. Trazio sam po forumu, ali nisam bas uspeo da nadjem odgovor. Ne bih da otvaram novu temu, a ova mi je nekako najvise odgovara. Koliko je cimanje zameniti sijalice pozicije, sta sve treba uraditi, skinuti, upropastiti?
  2. Bio sam i u fiatinu, i u ap sportu, i u obe prodavnice mi tvrde da su nosaci za jtd 115, ali nisam mogao da ih vidim jer nemaju na stanju (ali stize za dan ko naruci). U fiatinu nosac za 1.8 kosta 5100din, sto je opet skuplje od onog iz ap sporta, koji god da je. Mali off - 2l selenie wr u fiatinu i u ap sportu kosta oko 1200din, a u autoitaliji oko 1600din. Ko je iz Novog Sada zna da su ove tri prodavnice (fiatino, ap sport, autoitalija) skoro jedna do druge.
  3. U Novom Sadu prodavnica FIATINO ima nosac po ceni od oko 7500 din (akron). U prodavnici AP sport nosac kosta 3900 din (akron). Razdaljina izmedju ove dve prodavnice je oko 100m.
  4. Hvala Miki, i ovo mi znaci, uradio si mi pola posla, bar ne moram da se smaram i ubedjujem sa majstorima. A resio, ne resio, javicu se sigurno jer mi trebaju viljuske, a rekli su da ti imas varijantu za neke dobre, ali o tome kada sredim ovaj problem.
  5. Kao sto vec spomenuh u naslovu teme, imam problem sa zadnjim vratima na autu ( stilo 2003 1.9jtd mw). Ne mogu da otvorim ni leva ni desna vrata, ni spolja ni iznutra. Prozori rade ok, centralna otkljucava (bar izgleda tako, jer se one pipice na vratima dizu i spustaju normalno ), nisam dirao onaj prekidac koji blokira otvaranje iznutra. Da li je neko imao takav problem, ili cuo za tako nesto, neki predlog kako bih to resio da ne moram vise da vozim karavan-kupe?
  6. I meni se to desavalo, prvo jednom u 10-tak dana, pa onda malo cesce (svaki drugi dan), dva puta i u voznji se ugasio auto. Zamenio rpm senzor i od tada sve ok.
  7. Ok, hvala, nije ni to frka ako su viljuske kvalitetne.
  8. Trebao bih da menjam viljusku na autu (stilo 1.9 jtd 2003), jer mi je crkla kugla, a posebno naravno ne moze Nasao sam u AP Sportu marke Wolf za 4500d, i u AutoItaliji marke Lucky za 4800d ( prodavnice u Novom Sadu). E sada, posto ja nisam bas nesto cuo za te proizvodjace da li je neko od vas cuo za njih, i da li ima iskustva sa pomenutim? I jos, da li neko moze da mi preporuci neku drugu prodavnicu (proizvodjaca), gde bih mogao kupiti pomenuti deo (kvalitetniji, naravno, da ne bih morao da ga menjam opet za 2-3 meseca).

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...