Jump to content
FAS Goran

kole21

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About kole21

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Beograd
  1. Imam standardan problem sa digitalnom klimom, rastavio sam pola kola da bih dosao do svih zupcanika, elem uspeo sam da ih podesim da duvaju samo u noge i soferku i tako ih zaglavio i zadovoljan sam sa time, e sada postoji drugi problem, leva strana mi duva hladno desna toplo, gde se nalaze zupcanici za to ili klapna sta god. Molim vas ko god da zna neka pomaze HITNO MI JE, trebaju mi kola za sutra a rastavljena su cela, da podesim jos to pa da mogu da ih sklapam....
  2. Ijaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ode 500e
  3. Bio sam na dijagnostici, na dijagnostici mi izbacuje gresku na klapni gasa. Ali nije ona, menjao sam je auto se isto ponasao.
  4. Hvala na info ali ja sam 1.6 benzin + TNG, sta bi to na mojim kolima znacilo?!
  5. Pozdrav, Imam Stila 1.6 16v + TNG. Imam jedan fantomski problem, tj. nekada se desava ovo sto cu napisati, a nekada ne! Vozim auto normalno i kada predjem 3000 obrtaja, kao da ukljuci neku blokadu, i nema sanse vise da predjem tih 3000 obrtaja, desavalo mi se cak i par puta da auto stoji na 850 obrtaja i da uopste ne reaguje na papucicu gasa. Sve bi ovo bilo ok da se to meni desava stalno i svaki dan, ali meni se to desi u par dana jednom, i nema pravila da li je auto zagrejan ili nije, nema pravila jel na benzinu ili plinu, trazio sam ovde po forumu nisam video da neko ima identican problem. Ako neko zna o cemu se ovde radi?
  6. To mi je jasno, ali skoro nedelju dana je proslo, i nisam imao vise nijednom problem, pegla kao svajcarski sat Obrtaji kada upalim auto zakucani na 1200 kada se ugreje zakucani na 800
  7. Stilo 1.6_16v problem sa klapnom gasa. Resen problem, evo i resenja za ljude koji imaju slican problem. Ovde na forumu sam negde nasao, da trebam da resetujem klapnu gasa posto se ona kontrolise elektronski a ne mehanicki, to se radi tako sto auto u leru drzis na nekih 5500 obrtaja 3-4 sekunde, i tako 3x, nakon toga je klapna resetovana i kalibrisana (izvor fiat italija), to sam i uradio i odmah video promenu naravno pozitivnu Auto se skroz normalno ponasao nije bilo ni skakanja obrtaja, problem sa "zabadanjem" na 3000 obrtaja, vise mi se ni jednom nije desio. Naravno posle ove "intervencije" sam i ocistio klapnu gasa i to bez skidanja klapne, u kit komercu sam kupio sredstvo za ciscenje karburatora to je zamena za carbon cleaner, barem mi je on tako to objasnio. I da uputstvo, da auto stavim na kontakt i neko stisne pun gas, da bi se ona malo otvorila i onda naprskas muski Posle toga krpica i ribaj Auto malo teze pali posle toga dok ne sastavi posto je alkohol glavni sastojak tog sredstva, ali posle toga sve extra... Eto, tako sam ustedeo barem 200e posto mi je majstor rekao da moram da kupim novu klapnu koja je negde oko 170e i + ruke, UZAS. Da ne reklamiram dobrog majstora, ali cisto da znate nije Goran Altina, i nije Bogunovic To je ona fora preko veze bice jeftinije... Pozdrav
  8. neshaoct, jel znas mozda cenu pumpe u karteru? Hvala, pozz...
  9. Low oil preasure, kada sam u krivini i trosi mi ulje, ali nigde ne curi?! Imao sam seleniu, pa castrol, pa optimu, svasta sam probao sve isto nije do ulja. Sta mi je pametno raditi?!
  10. Pozdrav, imam problem sa Stilom 1.6 2003 godiste. Kao sto u naslovu poruke i pise, problem je sa primanjem gasa, elem. Kada stisnem gas do kraja on ide samo do 3000 obrtaja, i nece dalje, imam ugradjen i plin testirao sam isto se ponasa i na plinu i na benzinu. Jel ima iko bilo kakvu ideju, ili jel se nekome desilo nesto slicno?!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...