Jump to content
FAS Goran

Gastonbgd

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Gastonbgd

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd Batajnica

Previous Fields

  • Garage
    Marea Vikend 1.9 JTD
  1. Hvala , danas sam bas proverio , ispod 3 bara je a po dati treba da je preko 5 malo , mada mi nije bilo logicno kad zatvorim desne izduve da mi bar malo hladno ne potera levo , ali verovatno to apsorbuje vruca plastika . Odmah sutra idem malu bocu 900 g da napunim . Hvala u sv slucaju .
  2. On nema dve zone , jednu samo za toplo hladno , a posto cirkulise vazduh znaci da ni gornja nije zaglavila , mislim na one za smer , ipak mi nije jasno kako pola radi pola ne , to jest pola ne hladi ?
  3. Letos normalno radila , zimus normalno grejala , do sada sam koristio samo ventilaciju bez klime ove godine do juce , skuvam se upalim , meni nista hladnije , stavim ruku na suvozacke izduve bije hladno , zatvorim suvozacke klapne , reko preusmerice medjutim nista , samo ubacuje spoljni vazduh . Da ne kopam redom pretpostavljam da neko zna u cemu je , na alfi sam znao sve cake , ovo je slicno koliko znam 156 tici sem komandi a na njoj nisam imao nikad problem . Polenski ove godine jos nisam zamenio ali pretpostavljam da je do njega da bi i slabije duvalo ???? Molim za odgovor i zahvaljujem , malo bi da se voznem za praznike a kazu bice vruce .
  4. U kakvom je stanju bos pumpa i koja bi cena bila ? Pozdrav !
  5. Jesenas sam kupio mareu 1.9 JTD , koliko sam video mnogi imaju problema sa masnim usisom i problemima vezanim za to kako u voznji tako i zapuavanja ulaza MAF senzora . Koliko sam video masnoca moze da udje jedino iz poklopca odakle ide iber u cev iza protokomera . Posto sa dizelima stvarno ne stojim na TI zanima me neko strucnije misljenje: izvuci iber napolje a ulaznu cev u usis zatvoriti , koliko kapiram tada pare ne bi isle na turbinu i u interkuler , da li ipak moze da ima neke dugorocne komplikacije osim ekoloskih , auto inace ne dimi , ulje i posle 4K km nije nista crnje od benzinskog i minimalno je potroseno sto smatram normalnim za ne bas ostru voznju , a sam motor je presao 247 000 km pravih . Unapred hvala , da li da rade selne i dodatno crevo ili cak dodavanje nekog separatora pre ispustanja pare u atmnosferu ?
  6. Pozdrav svima ovde , sa nekim sam se verovatno druzio na CBC dok smo bili svi zajedno , mislim na alfiste , jesenas sam kupio mareu 1.9 JTD 2002g tako da mislim da sada i ovde pripadam . Dobro vas nasao !
  7. Pozdrav , da li bi mozda prodao samo onu elipsastu plastiku sa haube na kojoj se nalazi znak i onu plastiku koja stoji ispred maglenke ( konkretno sa suvozacke strane) Pozdrav Gaston !

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...