Jump to content
FAS Goran

milanns128

Members
  • Content Count

    137
  • Joined

  • Last visited

About milanns128

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 04/24/1982

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Croma 1.8 16v

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Deluje tesko za mene,jel ima neko da je ugradjivao kod sebe i da bih se prihvatio da ugradi kod mene.Naravno uz nadoknadu.Ja bih montirao maglenke i tempomat a neko da uradi struju.
  2. Poz drugari jel neko ugradjivao maglenke i tempomat na Cromu. Svaka pomoc dobrodosla.
  3. Jel ima klimu i jel radi,i reci mi jel su trepne nacete korozijom i kakav je patos.
  4. Treba da digne 100 obrtaja i to je ok ali 300 nije bas ok.Nw mozez u rikverc da ubacis a da ne krci menjac na 1200 obrtJ.
  5. Kao sto kaze naslov teme 16.16v motor radi perfektno,miran na leru vuce kao lud obrtaji stoje zakucani.Kad postigne 90c i kad upalim klimu obrtaji pocinju da se podizu i idu sve do 1200.Tu stoje i i tako radi do god ga ne ugasim,upalim ponovo radi neko vreme i onda sam od sebe krece da dize obrtjae do 1200. Jel imao neko ovakav problem i kako ga je resio?
  6. 2013 je Marea bila u pitanju imao sam menjac sa sa sajlama koji je riknuo a kupio sa polugama.Goran je to resio prebacivanjem biraca i to je sve savrseno radilo.A sad jje u pitanju Lybra.
  7. Poz svima imam problem sa menjacem.Kupio sam Lybru 1.6 kao sa 170000km ,presao 2000km raspao se menjac tacnije trkaci u diferencijalu.Kupio menjac od Marea 1.6 prepakavao dif u moje kuciste i posle 5000km,opet se razleteli trkaci.Ubacio ponovo drugi dif od Marea.Prosto me strah da krenem negde dalje sa njom da se ne dogodi ponovo.Ima li neko iskustva sa ovim i neki savet.Pritom ne vozim trke, ne divljam, ne kocim motorom nesto ostro.
  8. Nov set otvoren radi slikanja cena 5000 0692521460
  9. Poz svima,jel ima neko sacuvano Gajino upustvo za pravljenje Aux-a za Lybru.Trazim vec danima al mi nesto ne ide.Hvala unapred.
  10. Kupljeno moze katanac.
  11. Za Lybry potreban zadnji lonac srednja cev i srednji lonac ne bitno dizel ili benzin 0692521460
  12. Hvala puno Kuvalja ako ne resim ovde kod mene zovem te da se upoznamo i da mi resis ovo.
  13. Poz svima danas stigao volan i spulna,bice ugradjeno po vasim semama.Sad me zanima jel ima neko iz NS od kolega da mi ugasi ono blinkanje km.A ako nema nikog od kolega onda da mi preporucite kod koga da odem da mi to resi.
  14. Poz drugari juce uzeo zeni cinquecetno i sad me zanima jel neko zna gde se nalazi broj motora 97god 900cm tako bar pise u saobracajnoj,

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...