Dr cosworth 5 Posted January 5, 2013 Ma kakav Navak,,šta Mišenluk! Ajmo na Avalu! 3910met. dužina staze,rekord Franjo Kuncer sa 2.11.75 min... ovo nesto na doktorov racun? Doktor je vozio Avalu a ti si debeli virio iz magle Quote Share this post Link to post Share on other sites
vicent 1291 Posted January 5, 2013 Aj nemo da se vredjamo,ko je bre debeo! A što se magle tiče,vremenski uslovi ne utiču na moju vožnju! Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2690 Posted January 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Wojf4X1Y1_8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted January 5, 2013 Aaaaaaaaaahahahahahahaahahahahahahahaahahaha :respect: Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted January 6, 2013 Ma kakav Navak,,šta Mišenluk! Ajmo na Avalu! 3910met. dužina staze,rekord Franjo Kuncer sa 2.11.75 min... ovo nesto na doktorov racun? Doktor je vozio Avalu a ti si debeli virio iz magle Hehehe, svaka cast .... samo sledeci put uzmi neku micubaju, mnogo brzi oni jugici jbt Quote Share this post Link to post Share on other sites
vicent 1291 Posted January 6, 2013 Probaj prijatelju,nisi sasvim u pravu. 1300 "A" ima jedno 750kg,120-130 ks.,utegnut i spušten ko praćka,i boli ga uvo da li će negde da češne bankinu, a ja gledam da me neka grana ne zapara. Kažem probaj,pa da pričamo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1736 Posted January 6, 2013 Vozio je doktor clia 1600N kako mi se cini, malo su mali n-ovi bili brzi ali dobro coveku je prvi put, nije to bas tako lako. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vicent 1291 Posted January 6, 2013 ^^^ Prijatelju moj,moram da ti dočaram neke stvari.1. Klasa 1600 N ne postoji2. Prvi put (takmičarski) je bio *88 god, a bilo je i *89 i *903. Prve je bio Svift 1300 grupa A,zatim Peugeot 106 i na kraju trkačke karijere Golf GTI "hobi" klasaTi si tad otprilike prohodao. Pitaj neke malo starije drugare,koji prate krug i brdo, da li se sećaju belog GTI-ja,jer je jedini od sva tri auta bio konkurentan. Avala 4. mesto u generalnom, Ušće 2 u klasi, Mišenluk 2, i td.Podvarak kaže da probam sa Mitsubishijem EVO .Pa od Čede B. sam sa Sviftom bio brži! Od Jasminke,neću ni da pričam!Možda se Dr.Cosfort seća tih srećnih vremena.A možda se tek sad učim da vozim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr cosworth 5 Posted January 7, 2013 Vozio je doktor clia 1600N kako mi se cini, malo su mali n-ovi bili brzi ali dobro coveku je prvi put, nije to bas tako lako.2000N clio a jel mozes da nadjes gde je to bio mali N brzi Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki 11 Posted January 7, 2013 @vicentti si se malo zbuno ,podvarak je mislio na dr.Cosworth-a,a ne na tebe... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr cosworth 5 Posted January 7, 2013 Uzbudio se... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1736 Posted January 7, 2013 Bio je neki mali n brzi ili cak 2 ali nije to ni vazno, siguran sam da sledeci put ne bi bili. Ako imas rehultate po svim klasama videces. P.s. Moja greska mislio sam da je clio 1600.@vincent: Svaka cast za karijeru, ali nisam mislio na tebe kad sam rekao doktor.evo da se ispravim, nije bilo brzih malih n-ova, bilo je brzih hibrida. http://www.rally-rezultati.com/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr cosworth 5 Posted January 7, 2013 Jedino Zeka je bio brzi i to sa hibridom na kisnim gumama. A kao sto vidis i ja i Zeka smo bili brzi od Milenceta sa jugom 1.3 grupe A a meni je to dovoljno za prvi put posto je poznato da je Milence pojam za brzinu. Quote Share this post Link to post Share on other sites