mareaa 0 Posted January 19, 2012 Kupujem sus pleh (zastitu motora) za mareu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nemanja87bgd 0 Posted February 5, 2012 Jel si nasao neki? Treba i meni, jesi zvao otpade? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mareaa 0 Posted February 5, 2012 Nisam nista nasao. Zvao sam otpade, i nekog lika u Indjiji. Cena 1000 dinara, a u stanju je bolje da ga ne stavis na auto. Onaj moj suspleh sto sam skinuo sa maree i bacio je bio u boljem stanju nego taj. Ima neki lik prodaje za 3500 dinara nov, ali sam cuo da nista ne valjaju, nisu "0original". Zvao sam i AP sport, kod njih je 4000. Mnogo mi je to para da dajem za parce plastike. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nemanja87bgd 0 Posted February 5, 2012 Pa to jeste retkost naci polovan, u dobrom stanju a jeftin, jer on prvi strada kad malo zakacimo odozdo. Ja ne bih dao preko 1500din za polovan pa makar ga i ne kupio a tek nov nema sanse po tim cenama. Pogledacu na otpadu na ulasku u Sabac, svracao sam tamo par puta i imaju bas gomilu delova i svega samo za fiate jer idem mesecno tamo pa mi je usput. Ici cu sad dvadeset i nekog. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mareaa 0 Posted February 6, 2012 Ajde vidi i meni da uzmes neki, ako mozes. Poslao sam ti broj u inboxu pa mi se javi Ma nema sanse da dam preko 1500 dinara, preterali su... Quote Share this post Link to post Share on other sites
papovicd 1 Posted February 11, 2012 0600351220 nikola sabac...valja samo maree.. ima garant,ako ne,nacice... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neki83 0 Posted February 13, 2012 yu lucas 0113471030 ja uzeo nov za pezoa 407. znaci nizak da na vece ivicnjake ne mogu da ga popnem,ali suspleh nije ni mrdnuo a iz kopije je. Ne verujem da je za mareu vise od 2000 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mareaa 0 Posted February 13, 2012 ^^^ Hvala, zovem sutra da pitam Quote Share this post Link to post Share on other sites