Jump to content
FAS Goran

mareaa

Members
  • Content Count

    110
  • Joined

  • Last visited

About mareaa

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  1. Prodajem i svetlo za tablicu, sa sijalicama i dzekovima. Cena za par je 400 dinara.
  2. Napominjem da navedeni delovi mogu i na Bravu i Brava.
  3. Prodajem multifunkcionalni volan za mareu, sa oblogom volana i air bagom (2000 dinara), svetlo u kabini (500 dinara), i ručicu menjača (500 dinara). Napominjem da je cena samo za članove foruma. Cena za sve je 2500 dinara. Moguće lično preuzimanje (Beograd) ili slanje kurirskim službama. Slike postavljam u toku večeri ili sutra.
  4. mareaa

    P: elipse Sony

    Jel mogu ovi zvucnici na mareu i koliko su jaci od fabrickih?
  5. Cajger može na JTD, ja imam isti (model maree St.moritz). Ovakav: https://www.kupindo.com/Enterijer/28283029_DIFUZOR-BRAVA-O-MAREA-DESNI# I trebao bi mi graničnik vozačevih vrata.
  6. Da li imas desnu plastiku ventilacije (suvozačeva), u sivoj boji?
  7. Hvala na savetu...Ma i ja sam razmisljao da nisu to neke pare da bih rizikovao, ipak su to kočnice.
  8. Ljudi, koje diskove i pločice da kupim za mareu 1.9JTD?Najjeftinije su u "Auto nova", u Zemunu: 4000 diskovi ("International", neki engleski proizvođač) i 1800 dinara pločice (neke italijanske)? Zvao sam i "Kit Commerce" i "AP Sport", i cena ATE diskova je oko 4400 dinara (par) i oko 2200 dinara pločice. Koje kupiti?
  9. Pozdrav, narode! Zna li neko mogu li zvučnici is Stila u Mareu, tj.da li može da "istrpi" Marein fabrički CD player te zvučnike, jer su jači? Plašim se da ne "pregore" izlazi...
  10. I, Adreja, jesi eksperimentisao? Imam i ja mareu, pa bih ubacio sedista iz lybre...
  11. Imaš li, kojim slučajem, ovakav dezen sedišta za mareu karavan? http://s2.postimg.org/l1huhi8jt/1b51889a8ef1_800x600.jpg
  12. Pozdrav, narode! Ima li neko iskustva sa ELF motornim uljem, tj.da li je neko sipao isto u JTD motor i ima li razlike u odnosu na Selenijinu totalnu sintetiku?
  13. Znam, ali nisam jos slikao telefon Hvala
  14. Telefon je kao nov, nigde nije ogreban i slično. Originalno pakovanje, punjač, kutija, i telefon je još u garanciji. Jedina mana jeste što je telefon kodiran samo za VIP mrežu. Cena telefona je 30 eura

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...