Jagodinac 3 Posted August 10, 2010 evo par fotki na pravom mesto od mene e ovaj je sledeci rece moj Neven i recnu ga viljuskom ha ha ha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted August 10, 2010 Dobrodosao u klub lepa i ocuvana Lybra ,sa preformantnim motorom,pa jos dizelom a o ovom crvenom ,sta reci-savrsenstvo Quote Share this post Link to post Share on other sites
bglion 401 Posted August 10, 2010 + tempomat (izvini Mik )Ma vazno da je plava metalik Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jagodinac 3 Posted August 10, 2010 hvala momci hvala samo malo lakse sa pohvalama poce sam da crvenim pred monitorom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martin 827 Posted August 11, 2010 Super je Libra, sve pohvale! Nego, koliko gajbi jagodinskog može stati u nju? Quote Share this post Link to post Share on other sites
NenadAleksic 0 Posted August 11, 2010 Odlican auto sa odlicnim motorom, sve pohvale i sa moje strane. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damjanović 10 Posted August 11, 2010 Jagodinac! pa ovo je teget boja, ja ocekivao da bude nebo-plava, kao oči druga Tita, kad ono ponoć-plava. Dobro došao u klub, da se slatko navozaš, a ponekad da je slikaš i po danu, ovi zalasci sunca su dramatični, naročito u suton posle kiše. (eee..., ne zna Neven šta valja; a imao od koga i da nauči!) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jagodinac 3 Posted August 11, 2010 Super je Libra, sve pohvale! Nego, koliko gajbi jagodinskog može stati u nju? ne znam Maki ali prilikom nekog okupljanja kad dodjem provericemo prakticno Jagodinac! pa ovo je teget boja, ja ocekivao da bude nebo-plava, kao oči druga Tita, kad ono ponoć-plava. Dobro došao u klub, da se slatko navozaš, a ponekad da je slikaš i po danu, ovi zalasci sunca su dramatični, naročito u suton posle kiše. (eee..., ne zna Neven šta valja; a imao od koga i da nauči!)Izvini Damjanivicu care ali verovao ili ne bez zezanja imam malo problema sa bojama Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted March 31, 2011 (edited) Neko je nabacio letnje gilje i to kakve a u medjuvremenu su ocisceni "sinusi" i jos po nesto pa sad Lybra lakse dise ko se prepozna nek se javi Edited March 31, 2011 by mik Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jagodinac 3 Posted March 31, 2011 He,He,HeA cik pogodi sta je u gepeku? Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted March 31, 2011 (edited) ovo vam je ljudi italo Rolce-Rojse Edited March 31, 2011 by genca Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damjanović 10 Posted March 31, 2011 Priča se po Srbiji i Austriji, da Jagodinac otkako je pročistio dizne ne ispušta volan iz ruku - u kompjuter i ne pogledava... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted March 31, 2011 He,He,HeA cik pogodi sta je u gepeku? :question: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jagodinac 3 Posted March 31, 2011 He,He,HeA cik pogodi sta je u gepeku? :question:ne vidi se od odsjaja sunca glupo pitanje zaboravi.Priča se po Srbiji i Austriji, da Jagodinac otkako je pročistio dizne ne ispušta volan iz ruku - u kompjuter i ne pogledava...Pozdrav Damjanovicu nije to prijatelju veruj mi da od kako sam se vratio auto uglavnom vozi zena.Ja sam ove dane uglavnom provodio ispod drugih automobila.Prvo bio dole posle imao goste pa se nagomilalo posla.Cak sam poslao suprugu kod druga da namontira moje felne . Quote Share this post Link to post Share on other sites