dachisss 0 Posted February 25, 2010 Evo konacno i ja da prikazem mog Punta,Kupio sam ga jos u junu 2009 ali danas-sutra i prodje vreme do predstavljanja. Sad za vikend sam ga i uslikao pa reko sad da ga predstavim. Bio sam vec u ovom periodu u TIM servisu gde mi zamenili RPM senzor i blokirali EGR i jos jednom kad mi je dijagnostikovan problem sa senzorom polozaja volana-pre mesec dana,ali mi se od tada nije nijednom ugasio! Naravno odmah nakon kupovine/uvoza mu je odradjen veliki servis i negde u avgustu zamenjene plocice,to i jesu bila jedina ulaganja od kupovine,tj za ovih 14.000 km.A evo i slika... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dachisss 0 Posted April 14, 2010 Da ne ispadne sad da ja tu nesto kukam ili mi krivo , ali mi je neverovatno da niko nije napisao komentar na post od 25.02. kada sam ga pustio. Aj vi lepo obrisite ovaj post pa da ja probam ponovo...ok Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9783 Posted April 14, 2010 Ma, ljudi zaborave...evo, prvi ja. Nema šanse da nisam video ovoliko slika... A, do sutra im se već izlista desetine novih tema i onda zaborave...Dobar je Puntić... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dachisss 0 Posted April 14, 2010 Hvala ,za grad vrh varijanta...ako budem u bg u nedelju eto me da pojacam kolonu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
*mishko* 1 Posted April 14, 2010 Sorry, ne znam kako nismo primetili. Stvarno super puntisha, da te dugo sluzi, a i ove 14" mu lepo stoje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kole 2 Posted April 14, 2010 (edited) ali mi je neverovatno da niko nije napisao komentar na post od 25.02. Heh ovaj tvoj post ko da je bio nevidljiv.Imama isti CD sharžer samo u kaseti kod suvozača.Šta ti je ona mala spravica na poklopcu osigurača levo od volana? Edited April 14, 2010 by kole Quote Share this post Link to post Share on other sites
NED 10 Posted April 14, 2010 Ma, ljudi zaborave...evo, prvi ja. Nema šanse da nisam video ovoliko slika... A, do sutra im se već izlista desetine novih tema i onda zaborave...Dobar je Puntić... E sad, dogovorili smo se da ga iskuliramo par meseci, ali ne mozete da izdrzite.... Salim se naravno, dobar ti je Punto, brat blizanac mog Puntica, ali dvojajcani, moj je benz-plin, i ima drugacije felne, hehe, sve u svemu odlican auto.... Koje je godiste? Quote Share this post Link to post Share on other sites
dachisss 0 Posted April 14, 2010 (edited) Godina je 2001 , ali bas lepo sluzi...za 16.000 km samo redovno odrzavanje i rpm senzor 13.12.2009. u 14 00 na sred Gazele veselje za pamcenje...To cudo kod kutije osiguraca sa leve strane sluzi da ako nemas temu za razgovor a kod kola smo-a ti me onda pitas sta je to...salim se , svi zapitkuju isto...u pitanju je neka skretnica za zvucnike/pojacalo jer je pun kablova za neku muziku koja mu je u Italiji skinuta. slikacu te kilometre kablova da vidite , srecom sakriveni ispod zadnjih sedista.A da , lajsna na suvozacevim vratima postavljena pre neki dan Edited April 14, 2010 by dachisss Quote Share this post Link to post Share on other sites
banjo1990 265 Posted April 14, 2010 Nisi pogresio oko izbora to je sigurno!!! Koliko je presao?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kole 2 Posted April 15, 2010 u pitanju je neka skretnica za zvucnike/pojacalo jer je pun kablova za neku muziku koja mu je u Italiji skinuta.Mislio sam da je nešto interesantnije. Radar Detektor. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sashicus 12 Posted April 15, 2010 E u zdravlje da ga vozis! Ja nisam mogao da komentarisem jer nisam tada bio clan foruma Ovaj punto mi se mnogo vise svidja od ovih novih serija (zastava 10), jedino zbog onih "buljavih" farova Kolko trosi dizela? Quote Share this post Link to post Share on other sites
dachisss 0 Posted April 16, 2010 Presao je 132.000km kad sam ga uzeo...sad vec gazi 146.000km a potrosnja je fascinantna...na bordu stoji , kada je suv grad u pitanju , 16.4km/l pa ti sada podeli...dzabe u principu!!!Mada ja volim da kazem da trosi 100e mesecno , koliko mi je dovoljno za moje potrebe. Quote Share this post Link to post Share on other sites