Jump to content
Goran
Sign in to follow this  
dachisss

Punto mk2 1.9 jtd 2001

Recommended Posts

Evo konacno i ja da prikazem mog Punta,

Kupio sam ga jos u junu 2009 ali danas-sutra i prodje vreme do predstavljanja. :thumbdown:

Sad za vikend sam ga i uslikao pa reko sad da ga predstavim. :coffee:

Bio sam vec u ovom periodu u TIM servisu gde mi zamenili RPM senzor i blokirali EGR i jos jednom kad mi je dijagnostikovan problem sa senzorom polozaja volana-pre mesec dana,ali mi se od tada nije nijednom ugasio! :thumbsup:

Naravno odmah nakon kupovine/uvoza mu je odradjen veliki servis i negde u avgustu zamenjene plocice,to i jesu bila jedina ulaganja od kupovine,tj za ovih 14.000 km.

A evo i slika...

1PDgA.jpg 1PFLJ.jpg 1PIfS.jpg 1PKL0.jpg

1PNf9.jpg 1PPKi.jpg 1PUJA.jpg 1PZIS.jpg

1Q1d0.jpg 1Q3I9.jpg 1Q8Hr.jpg 1QbbA.jpg

1QdGJ.jpg 1QgaS.jpg 1QiG0.jpg 1Qla9.jpg

1QnFi.jpg

Da ne ispadne sad da ja tu nesto kukam ili mi krivo , ali mi je neverovatno da niko nije napisao komentar na post od 25.02. kada sam ga pustio. :harhar:

Aj vi lepo obrisite ovaj post pa da ja probam ponovo...ok :coffee:

Ma, ljudi zaborave...evo, prvi ja. Nema šanse da nisam video ovoliko slika... :whistle:

A, do sutra im se već izlista desetine novih tema i onda zaborave...

Dobar je Puntić... :thumbup:

ali mi je neverovatno da niko nije napisao komentar na post od 25.02.

Heh ovaj tvoj post ko da je bio nevidljiv.

Imama isti CD sharžer samo u kaseti kod suvozača.

Šta ti je ona mala spravica na poklopcu osigurača levo od volana?

Edited by kole

Ma, ljudi zaborave...evo, prvi ja. Nema šanse da nisam video ovoliko slika... :whistle: A, do sutra im se već izlista desetine novih tema i onda zaborave...Dobar je Puntić... :thumbup:

E sad, dogovorili smo se da ga iskuliramo par meseci, ali ne mozete da izdrzite.... :whistle:

Salim se naravno, dobar ti je Punto, brat blizanac mog Puntica, ali dvojajcani, moj je benz-plin, i ima drugacije felne, hehe, sve u svemu odlican auto.... :thumbsup:

Koje je godiste?

Godina je 2001 , ali bas lepo sluzi...za 16.000 km samo redovno odrzavanje i rpm senzor 13.12.2009. u 14 00 na sred Gazele :thumbsup: veselje za pamcenje...

To cudo kod kutije osiguraca sa leve strane sluzi da ako nemas temu za razgovor a kod kola smo-a ti me onda pitas sta je to...salim se , svi zapitkuju isto...u pitanju je neka skretnica za zvucnike/pojacalo jer je pun kablova za neku muziku koja mu je u Italiji skinuta. :crybaby: slikacu te kilometre kablova da vidite , srecom sakriveni ispod zadnjih sedista.

A da , lajsna na suvozacevim vratima postavljena pre neki dan :whistle:

Edited by dachisss

u pitanju je neka skretnica za zvucnike/pojacalo jer je pun kablova za neku muziku koja mu je u Italiji skinuta.

Mislio sam da je nešto interesantnije. Radar Detektor. <_<

E u zdravlje da ga vozis! Ja nisam mogao da komentarisem jer nisam tada bio clan foruma :) Ovaj punto mi se mnogo vise svidja od ovih novih serija (zastava 10), jedino zbog onih "buljavih" farova :) Kolko trosi dizela?

Presao je 132.000km kad sam ga uzeo...sad vec gazi 146.000km a potrosnja je fascinantna...na bordu stoji , kada je suv grad u pitanju , 16.4km/l pa ti sada podeli...dzabe u principu!!!

Mada ja volim da kazem da trosi 100e mesecno , koliko mi je dovoljno za moje potrebe.