Jump to content
Goran
Sign in to follow this  
v.alek

Lancia Thema

Recommended Posts

uhuhuh......... :fun:

ne mogu da provalim sa slike,jel to nesto prepakivano....enterijer je 8.32....jel to tvoj enterijer ili.......

daj jos neku sliku....sta je pod haubom?

uhuhuh......... :fun:

ne mogu da provalim sa slike,jel to nesto prepakivano....enterijer je 8.32....jel to tvoj enterijer ili.......

daj jos neku sliku....sta je pod haubom?

ma ne nego ja sam ranije stavljao neke slike theme ferrari pa su oni nesto poskidali i ostala ova sa enterijerom...inace imas na starim nekim postovima unutra kako izgleda..sve fabricki nista nije prepakivano...idi na stare postove ima i nekih interesantnijih slikica....inace motor je 2.0 ie 8v 120ks preso 160 000 ko nov lancia je garazirana i tako...sve u svemu cuvam je!!! jer je zver...:)

...taj ''višak'' slika je skinut jer ovde predstavljaš svoj auto...a ne svoj, i plus još neke slike sa Interneta... :)

ja sam vec mislio da su ocerupali 8.32,sa fals brojevima sasije...prodavala se dugo,dugo....steta,kako samo ljudi umeju da zeznu stvar

ta jedna 8.23 se prodavala Marinkovoj brari

trula visnja boja

ekstra limarija ali enterijer totalno los

ako mislimo na istu

imala je prekucane brojeve koji su se i iz aviona videli da su katastrofa uradjeni

e bas ta....pre toga je prodavana u pancevu....farbani kosevi,brojevi kucani ekserom

limarija popustila na par mesta,a enterijer katastrofa......bas steta za takav auto :rant:

ma uzas

nemam pojma da li ju je nekom uvalio

ja sam hteo da ju uzmem za delove ali nije moglo da se dogovori sa njim

inace kablovi su iseceni sekirom pa nije bilo sanse da se sastavi instalacija da se auto upali :wallbash:

e pa mogu zvanicno da kazem da je palo jedno malo sredjivanje lancie...jedan mali facelift.. za sad sam samo promenio zadnje stopaljke a sutra i prekosutra idu felnice i sedista(kozna)...za sad imam par slicica al za 2,3dana bice mnogo vise :) pozz

26ax9.jpg

Lancia :wub: ,mladja nego ikad :thumbup: !

Samo tako nastavi :yes ,i to sa orginalnim delovima,nema veze sto su polovni-sacuvace se je orginalan izgled i vrednost :innocent: ,a isplati se posto je tvoja prilicno ocuvana.

I obavezno fotke,kao i do sada :happy: .

haha...pa da idemo malo po malo:) evo i za danas par silicica..

oOMc0.jpg

oPp6i.jpg

oPO2J.jpg

bice tu jos malo sredjivanja sedista i tapacirunga :) ...

Edited by v.alek

Uaaa,Alek,gde su slike za danas?Sto si prestao sa strip teasom?Do sad je bilo lepo,al nema stajanja. :lol: :lol: :lol:

e vlado izvini sto sad odg ali nisam trenutno u beogradu..ono sa strane je cucnulo super samo treba da se tapacira...to cu obaviti uskoro.. imam slike..stavljam ih samo da se vratim u bg...pozz svima

evo ja malo duze bio na zapadu pa se vratio...sta da kazem ima dosta novosti:

na lanciu sam montirao 15ice i sad je u fulu...samo fale jos neke male sitnice sto se tice tapaciranja

a za bravo su kupljeni original delovi u italiji:

ulje 5-40, set kvacila,plocice i paknovi, filteri za ulje kabinu vazduh,sajla od kvacila i jos neke sitnice za servis...

a evo i malo slika...

1vx2O9.jpg

1eIZNr.jpg

1PoVGA.jpg

i jos neke interesantne slike..

1Po_FS.jpg

1Pp4F9.jpg

1Pp79i.jpg

jedan jugic kod YUBC

1eJdLi.jpg

evo malo da obnovim temu sa nekim svezijim slicicama...inace lancia se sprema za leto menjace se amortizeri...maglenka koja je napokon pronadjena ( jedno veliko hvala Vladi hgt), bice i farbanja nekih malih ogrebotina,poliranje i tapaciranje vrata u kozu da se sloze sa sedistima...

t_z9r.jpg t_BEA.jpg

t_E8J.jpg t_GDS.jpg

t_J80.jpg t_LD9.jpg t_O7i.jpg

p.s. samo imam jedan mali problem: ne znam kako da skinem stare naslone za glavu pozadi imaju dva srafa ali je nemoguce doci do njih...tako da ako neko zna neka kaze...pozz

Thema ti je za 10, uvijek me fasciniro taj auto, sama pojava na cesti, ovijek je na meni ostavljala dojam snage i robusnosti :) ma fantastičan stroj

^^^ ee hvala hvala....pa ja gledam da je cuvam i pazim koliko god mogu..nekako sam vezan za taj auto! :) ali naravno moj san je za jedno par godina kad zavrsim fakultet i pocnem da radim,da kupim Lanciu isto Themu ali model 8.32 ili takozvanu ferrari..naravno taj auto u dobrom stanju nije bas jeftin ali ako ga budem imao mislim da ce to biti jedini u srbiji...

danas sam bas video jednu themu turbo diesel vozi je neki taksista...katasrtofa tako mi bude nekad zao kad vidim kako ljudi odrzavaju svoj auto..

Takvu Ferrari Themu sa tim smesnim repom i lepom instrument tablom ima jedan covek ovde u Svilajncu. Malo joj se tabla podigla zbog sunca ali je ovako u odlicnom stanju. Sad na zadnju carinu je ocarinio ali ne znam pod kojom kubikazom. Inace dosta dugo se prodavala ovde kao stranac. Mislim da su trazili 1500e dok je bila stranac.

Nemam ali kad je bude provgozao slikacu je. Inace ima brutalan zvuk i ide kao nevreme.