Jump to content
Goran
klaywert

Moj punto sada i njegove izmene vremenom

Recommended Posts

Posle dugo vrema na forumu red je i ja da predstavim mog ljubimca koji je vec 3.5 godine kod mene i po svemu sudeci bice jos dugo. U pitanju je PUNTO VAN 1.9D 2003 sa klimom i el podizacima. Dok je bio van nemam slika sada su ubacena zadnja sedista i atestiran je vec 2 godine. Slike koje stavljam su sa obavenim sedistima, na zadnji klupu sam stavio sperplocu od 8mm oblozenu gumom koja je bila daska u van-u tako da ako se nosi nesto prljavo, samo uzmem sudjer i oribam gepek.

82avA.jpg 82c_J.jpg

82fuS.jpg 82h_0.jpg

82ptr.jpg 82rYA.jpg

ono sto zelim da uradim na njemu je da promenem instrument tablu, da zamenem zatamnjena stakla, stavim nazad pojaseve, promenem enterijer od putnickog i ofarbam u narandzasto.

Stavis branike u boji, nabavis neke felnice, i recimo ofarbas retrovizore u boju i bio bi ko bombona :thumbsup: . Samo cepaj!!!

ja sam imao zatamnjena od van-a, a sa njima je veliki problem kad se isparkirava novu u neosvetljenoj ulici ali i to manje vise, najvise se buni moj klinja od 2 god jer ne moze lepo da vidi kroz njih, radije se vozao u jugu nego u putntu, e sad se to promenilo.

pa ne moze da ide od benzinca tabla na dizel, tabla je sa 1.9D, licno bio prisutan na otpadu odakle je skinut gde su mi ga odmah i prilagodili i montirali, kazu da cak i ne moze sa 1.9JTD

pošto su bila providna zadnja stakla :question: i jel dolaze sa bravicama za otvaranje ili si ih naknadno uzimao :whistle:

ja sam ih u sapcu kupio za 60evra par, dolaze sa bravicama, sve sto imas je da skines i vratis 4 srafa, posao od 2 minuta. Posle sam nasao jos jedan otpad mnogo bolji gde sam kupio tablu sa okretaljkom za 50 evra zajedno sa prilagodjavanjem a stakla su kod njega 50 evra. Pre samog ulaza u sabac sa leve strane iz pravca Novog Sada, nema sta nema a cene su smesne, nekom liku je prodao komplrtan menjac za stila za 350 evra dok sam cekao majstora da uradi prilagodjavanje, kompletan enterijer za punta 3v putnicki 220-250 evra, prednji branik 30 evra, garantuje da je najeftiniji u srbiji sto sam se i uverio bar oko stvari koje su meni trebale, farovi su 50 evra original a kopija novi 40 evra.

Ako nema rasturenih nekih 500 kola nema ni jedan.

Extra takav mi baš treba ... od ti 500 većina je verovatno pre 2000 ili ima i par za nas posle 2003-4 :question: i fontele ako si uzeo ne bi loše došao ...

meni fale sitnice tipa: zadnji rukohvati, polica gepeka, poklopci alu felni , 1 bravica, nešto žabica itd ...

Pozz i hvala :unworthy:

nece da proda samo posebno policu, jer sam ga pitao vec, samo u kompletu sa enterijerom, ne zeli da ga rasparcava, uglavnom koliko sam video najvise ima putica mk2

To mislis na otpad u Klenku pre mosta? :)

nemam pojma samo znam da pise veliko fiat cirilicom i bas je strmo da se spustis sa puta dole

malo novih izmena

dodao sam ledovke iza pepeljare tako da ne idu u oci a sasvim dovoljno pokazu silueto preljare i prostora ispod

img2409q.th.jpg

takodje stavio iste ledovke u kasetu sa jednim suprotnim tasterom pa kad se otvore vrata od kasete upale se

img2407c.th.jpg img2408t.th.jpg

jako je lako raditi sa njima, kupuju se na metar, po 3 komada cine 12v a cena je 89 dinara ima u raznim bojama

u konzili zamenjene 2 neispravne sijalice kad sam vec rasturao konzolu, zanimljivo je sto nisam nasao da kupim sijelice koje su merallic kao sto su i bile u konzoli vec samo redovne, pa mi je pola table jace sija, treba i one dve da zamenem pa nek dreci cela tabla.