klaywert 0 Posted October 9, 2010 Posle dugo vrema na forumu red je i ja da predstavim mog ljubimca koji je vec 3.5 godine kod mene i po svemu sudeci bice jos dugo. U pitanju je PUNTO VAN 1.9D 2003 sa klimom i el podizacima. Dok je bio van nemam slika sada su ubacena zadnja sedista i atestiran je vec 2 godine. Slike koje stavljam su sa obavenim sedistima, na zadnji klupu sam stavio sperplocu od 8mm oblozenu gumom koja je bila daska u van-u tako da ako se nosi nesto prljavo, samo uzmem sudjer i oribam gepek. ono sto zelim da uradim na njemu je da promenem instrument tablu, da zamenem zatamnjena stakla, stavim nazad pojaseve, promenem enterijer od putnickog i ofarbam u narandzasto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
*mishko* 1 Posted October 10, 2010 Super izgleda puntisha. Samo tako nastavi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
banjo1990 265 Posted October 10, 2010 Stavis branike u boji, nabavis neke felnice, i recimo ofarbas retrovizore u boju i bio bi ko bombona . Samo cepaj!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
klaywert 0 Posted October 10, 2010 kad bude bio farban u narandzasto bice ofarbani i branici Quote Share this post Link to post Share on other sites
klaywert 0 Posted October 18, 2010 Prve promene na njemu1. Promenjena instrument tabla2. Stavljena providna zadnja bocna stakla Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted October 18, 2010 zar nisu bila lepsa ona tonirana? tabla od benzinca? Quote Share this post Link to post Share on other sites
klaywert 0 Posted October 18, 2010 ja sam imao zatamnjena od van-a, a sa njima je veliki problem kad se isparkirava novu u neosvetljenoj ulici ali i to manje vise, najvise se buni moj klinja od 2 god jer ne moze lepo da vidi kroz njih, radije se vozao u jugu nego u putntu, e sad se to promenilo.pa ne moze da ide od benzinca tabla na dizel, tabla je sa 1.9D, licno bio prisutan na otpadu odakle je skinut gde su mi ga odmah i prilagodili i montirali, kazu da cak i ne moze sa 1.9JTD Quote Share this post Link to post Share on other sites
phantom 0 Posted November 17, 2010 pošto su bila providna zadnja stakla i jel dolaze sa bravicama za otvaranje ili si ih naknadno uzimao Quote Share this post Link to post Share on other sites
klaywert 0 Posted November 17, 2010 ja sam ih u sapcu kupio za 60evra par, dolaze sa bravicama, sve sto imas je da skines i vratis 4 srafa, posao od 2 minuta. Posle sam nasao jos jedan otpad mnogo bolji gde sam kupio tablu sa okretaljkom za 50 evra zajedno sa prilagodjavanjem a stakla su kod njega 50 evra. Pre samog ulaza u sabac sa leve strane iz pravca Novog Sada, nema sta nema a cene su smesne, nekom liku je prodao komplrtan menjac za stila za 350 evra dok sam cekao majstora da uradi prilagodjavanje, kompletan enterijer za punta 3v putnicki 220-250 evra, prednji branik 30 evra, garantuje da je najeftiniji u srbiji sto sam se i uverio bar oko stvari koje su meni trebale, farovi su 50 evra original a kopija novi 40 evra.Ako nema rasturenih nekih 500 kola nema ni jedan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
NenadAleksic 0 Posted November 18, 2010 To mislis na otpad u Klenku pre mosta? Quote Share this post Link to post Share on other sites
phantom 0 Posted November 18, 2010 Extra takav mi baš treba ... od ti 500 većina je verovatno pre 2000 ili ima i par za nas posle 2003-4 i fontele ako si uzeo ne bi loše došao ... meni fale sitnice tipa: zadnji rukohvati, polica gepeka, poklopci alu felni , 1 bravica, nešto žabica itd ...Pozz i hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
klaywert 0 Posted November 18, 2010 nece da proda samo posebno policu, jer sam ga pitao vec, samo u kompletu sa enterijerom, ne zeli da ga rasparcava, uglavnom koliko sam video najvise ima putica mk2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
klaywert 0 Posted November 21, 2010 To mislis na otpad u Klenku pre mosta? nemam pojma samo znam da pise veliko fiat cirilicom i bas je strmo da se spustis sa puta dolemalo novih izmenadodao sam ledovke iza pepeljare tako da ne idu u oci a sasvim dovoljno pokazu silueto preljare i prostora ispodtakodje stavio iste ledovke u kasetu sa jednim suprotnim tasterom pa kad se otvore vrata od kasete upale se jako je lako raditi sa njima, kupuju se na metar, po 3 komada cine 12v a cena je 89 dinara ima u raznim bojamau konzili zamenjene 2 neispravne sijalice kad sam vec rasturao konzolu, zanimljivo je sto nisam nasao da kupim sijelice koje su merallic kao sto su i bile u konzoli vec samo redovne, pa mi je pola table jace sija, treba i one dve da zamenem pa nek dreci cela tabla. Quote Share this post Link to post Share on other sites