silenci 2690 Posted August 3, 2009 gde ima peskiranje alu felni,ako neko zna uzimam felne ali treba da se peskiraju? Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2690 Posted August 17, 2009 felne su ispeskiranje,sad samo da se farbaju,verovarno u crnu boju,al videcemo Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted August 17, 2009 daj neki kontakt ako si zadovoljan kako je odradjeno+koliko shodera Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sirius9 29 Posted August 17, 2009 A može i nekoliko fotki tipa Pre & Posle Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted August 17, 2009 imam neke felnice u dobrom stanju samo lak se ofucao pa cisto da ih osvezim malo Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2690 Posted August 17, 2009 bice sutra slike,onako peskirane,po meni super odradjeno,jer je to prava peskara tamo u dobanovcima,6oo dinara po felni,ako nekom treba kontakt imam njihov brojsutra kontakt miki,u autu mi njihov broj,pa me mrzi da idem do garaze Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vukasin 0 Posted August 18, 2009 Miki, bolje od ovog (i jeftinije) ne moze:Goran, Karaburma064/23-65-888Radi peskiranje, gitovanje, lakiranje i plastifikaciju u gooomilu razlicitih boja i nijansi. Nas 20 je radilo tamo, i samo reci hvale, u poredjenju sa ostalima pojam, a cene smesne. Mene 16" izasle 60e da se peskiraju, plastificiraju i lakiraju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TOGO 0 Posted August 18, 2009 Mene 16" izasle 60e da se peskiraju, plastificiraju i lakiraju.Po komadu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted August 18, 2009 ako je 4kom onda je stvarno super cena Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2690 Posted August 18, 2009 evo za mikija broj tel. za peskiranje Zoran 0648057474To je na izlazu sa auto puta kod dobanovaca pa levo prema bataji i odma onda levo,a evo slika Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted August 18, 2009 hvala kolega Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dare cento 0 Posted August 18, 2009 Mene 16" izasle 60e da se peskiraju, plastificiraju i lakiraju.Po komadu?Za sve cetiri. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2690 Posted August 27, 2009 evo konacno su ofarbane,i montirane na auto.Sam sam farbao,a boja je crna mat,pa ocenite da livalja ovo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vukasin 0 Posted August 27, 2009 Sve 4 za te pare, i covek radi bolje od svakog ciji sam rad imao prilike imao da vidim. A imao sam prilike Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted August 27, 2009 evo konacno su ofarbane,i montirane na auto.Sam sam farbao,a boja je crna mat,pa ocenite da livalja ovo?Lepo,samo malo odudaraju tegovi i kapice.Mora sve u crno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2690 Posted August 27, 2009 tegove cu naknadno da ofarbam i ja sam mislio da to stavljaju sa unutrasnje strane ,ali sta da se radi,a kapice su po meni ok Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted August 27, 2009 Pisao sam o tome naširoko na ovoj temi. Zaista ne mogu da poverujem da postoje KRETENI koji su uništili sveže sređenu felnu ovako jednim JADNIM kvalitetom rada Ovaj teg je apsolutno nedopustiv na felni u koju je uloženo toliko truda. Budi ljubazan pa okači sliku na tu temu i napiši koji vulkanizer ti je tako uništio felnu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted August 27, 2009 ONAJ sto nema tegove za Alu-felne.Treba mu napuniti dzepove tegovima i baciti s mosta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sirius9 29 Posted August 28, 2009 Ovoj felni fali crvena štrafta jel da?Meni se iskreno ne sviđa kako je ispala, ja to ne bi tako uradio ali s obzirom da ne neću ja ni voziti... Probaj da staviš sliku celog auta sa strane da vidimo kako izgleda, da je auto crn mislim da bi legle samo tako poz Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2690 Posted August 28, 2009 ma druze nisam ja neki profi farbar pa da izmisljam,a da nosim nekim tamo majstorima sto sebe tako zovu necu i ovako mi ja malo upropastio vulkanizer felnu sto je tegove stavio spolja,ne znam meni je ok kako auto izgleda to sam hteo,jos samo kad bi bile 15ice bilo bi bolje,a slokano je sa mob. 1.3 kamera Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki 11 Posted August 28, 2009 ONAJ sto nema tegove za Alu-felne.Treba mu napuniti dzepove tegovima i baciti s mosta.nikako sa pancevackog mosta,moze renato da ga spasi hahahhaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2690 Posted August 28, 2009 ...da stavim sliku ovako da se vidi kako izgledaju felne na autu Quote Share this post Link to post Share on other sites