Jump to content
FAS Goran

Dare cento

Members
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

About Dare cento

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 12/07/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd-Zarkovo

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Cinquecento Sporting i Renault Megane 1.5dci
  1. Ja zivim bas preko puta OS Djordje Krstic i znam kako je za parking, a koliko vidim bice jos gore posto svaka zgradica koja je nikla nije napravila prikladan parking za svoje stanare.
  2. Stani, jesu ovo slike iz Zarkova posto sam prepoznao par automobila a i znam vlasnike, pogotovo lika koji ima tri automobila na USA table(njega bi posebno voleo da prijavimo)?
  3. Imao sam ja Cinquecenta Sportinga 1.1 i trosio je oko 7l po gradu leti, zimi litar ponekd dva vise.Ima neki glup sauh i dosta dugo ga drzi, a isao sam i sa njim na more tada mi trosio oko 5.5l. Jeftin za odrzavanje, oce da crknu brzo nosaci motora ja sam ih promeni dva za godinu i po. Vema lepo ide za tu kubikazu. Ima i on svoje pluseve i minuse ali to je to u principu.
  4. Ja sam odmah u zgradama preko puta OS "Djordje Krstic". Prodao ga pre dva meseca sad moze da se vidi Cinkve u Zajecaru Moj je bio 98 i imao je drugciji volan sa "air bagom" i imao sam el podizace. Koliko vidim sve ostalo je isto. Ja sam mu stavio 14-ice sa gumama 185/55, lepo je izgledalo ali mnogo je lepse isao sa 13-icama. Imao sam i menjac za njega sestobrzinac iz punta 1 sporting-a ali ga nisam stavio, odustao sam od togo prodao ga i kupio felne. I to je to sta sam radio na njemu. Da i protocni zadnji lonac sam uradio Ako ti bilo sta treba javni.
  5. Lep Cinkve, ne stoji mu lose bela boja. Vidim da si iz Zarkova, gde tacno posto ti autic nisam vidjao a primetio bi ga sigurno posto sam i ja do skoro vozio zutog Spoting-a. Pozdrav
  6. Ja vozim 14" sa gumama 185/55 i fabrickom visinom i nigde ne kaci,tako da sigurno moze 15 ali sa nizom gumom.I da 14' su mi 6 J.
  7. Jooooj kad bude na tv-u zvacu te da pogledas ionako ponavljaju jedno te isto. Ne bi izmisljao da nisam gledao mada mozda su lose preveli.
  8. E, pa gledo sam neku emisiju na Discovery o Bugattiju i ostalim super automobilima...
  9. Bugatti tj VW je spojio 2 Ferarijeva V8 motora i dobili taj W16.
  10. Sa ove druge slike su 15" ali sad je stavio 16" i isto su i jedne i druge bile 4x100 i nije nikakav problem.pozz
  11. To sam i napisao u proslom postu a to cu i uraditi najverovatnije sutra posto sam danas imao predavanja, pa javljm sta i kako.
  12. Sve zavisi kako ga vozis ali sad je zahladnelo i sauh radi duze i meni je sad povecana potrosnja za litar-litaj i po.Kakva ti je bila potrosnja letos pa uporedi?.
  13. Danas ga provozao sa caletom i ne cuje se na leru samo kad predje 2000rpm i to prvih par minuta voznje

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...