Jump to content

Photo

Stilo - radio sa CDom / CD Error


  • Please log in to reply
76 replies to this topic

#61
neshaoct

neshaoct

    Abarth

  • Administrators
  • 22356 posts
  • Gender:Male
  • Location:Beograd, Rakovica
  • Garage:Stilo 1.9 MJet 140

Da, podešavanje...

Pritisni ono dugme odmah ispod točka i ulaziš u taj deo podešavanja, Prvo ide BASS, klikni opet na to isto dugme...a kada dođeš do FADER onda okreći točkić da podesiš.



#62
abart87

abart87

    Regolari

  • Members
  • PipPip
  • 80 posts
  • Location:novi sad
  • Garage:31

U pitanju je fiat stilo ubacio sam fabricki radio i izbacuje mi samo NO CAN NETWORK .. dali je imao neko takav problem ? upali se i odbrojava 05 secundi i nereaguje nista... 


Edited by neshaoct, 27 October 2013 - 14:59.
spojeno


#63
neshaoct

neshaoct

    Abarth

  • Administrators
  • 22356 posts
  • Gender:Male
  • Location:Beograd, Rakovica
  • Garage:Stilo 1.9 MJet 140

Baci pogled na ove teme:

http://www.fiat-lanc...showtopic=43962

http://www.fiat-lanc...showtopic=42500



#64
Cojara

Cojara

    Regolari

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Gender:Male
  • Location:Banja Luka
  • Garage:Fiat Stilo 1.9 JTD 115KS .... BMW 320d E46 Facelift 150 KS

Pozdrav ljudi, kada sam kupio Stila kad ubacim CD u CD Player izbaci mi na displey-u CD ERROR E25 i sad ja nazovem tu kucu sto sam kupio auto i oni mi kazu kupi CD sto cisti citac, i naravno ja kupim i kad ubacim taj CD cistac on meni opet izbacuje CD ERROR E25 pa sad jel zna neko sta je problem tu ? 

 


Zna neko ?


Edited by neshaoct, 03 January 2014 - 20:02.
spojeno


#65
Mijailović P.

Mijailović P.

    ex zulurbr

  • Members
  • PipPipPip
  • 3774 posts
  • Gender:Male
  • Location:ZR
  • Garage:stilo 1.6 16v-5D 2001+TNGsekvent

"pull the fuse, see if that resets it, if head cleaner dosnet work and the error is still appearing then i would hazard a guess the laser has died,"

 

Drugim recima , GE-CRK ! Laseru nema pomoci. 

Izvor: http://www.fiatforum...-e25-error.html



#66
Cojara

Cojara

    Regolari

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Gender:Male
  • Location:Banja Luka
  • Garage:Fiat Stilo 1.9 JTD 115KS .... BMW 320d E46 Facelift 150 KS

"pull the fuse, see if that resets it, if head cleaner dosnet work and the error is still appearing then i would hazard a guess the laser has died,"

 

Drugim recima , GE-CRK ! Laseru nema pomoci. 

Izvor: http://www.fiatforum...-e25-error.html

Reci mi gde se nalazi taj osigurac da probam ? 



#67
Mijailović P.

Mijailović P.

    ex zulurbr

  • Members
  • PipPipPip
  • 3774 posts
  • Gender:Male
  • Location:ZR
  • Garage:stilo 1.6 16v-5D 2001+TNGsekvent

Predpostavljam, sa zadnje strane.

Malo pretrage nece skoditi, a sto ne skodi moze samo da pmogne. :D  http://www.fiat-lanc...tvo-fiat-stilo/

Tu ces naci dosta korisnih informacija kao i na celom forumu! ;)



#68
zoranbr1

zoranbr1

    Regolari

  • Members
  • PipPip
  • 86 posts
  • Gender:Male
  • Location:Čačak
  • Garage:Fiat Stilo 1.6 16v - CNG

Naime, sve radi odlično, kad odjednom, radi cd i na trenutak prebaci na fm, pa se opet vrati na cd mod pa opet na fm, pa na cd i onda svira cd neko vreme - nepravilni razmaci, nekad 2 min, a nekad 10 sekundi, pa sve tako u krug. Jeli imao neko sličan simptom i kako to rešiti. Da slučajno nema veze sa laserom i da li bi vredelo očistiti ga sa onim diskovima za čišćenje?


Edited by neshaoct, 12 February 2014 - 17:02.
spojeno


#69
Ivan

Ivan

    Abarth

  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 5454 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade
  • Garage:Fiat Stilo 1.9 JTD
    Citroen Xsara 2.0 HDI

Ciscenje lasera nikad ne skodi (najbolje skidanjem), a to sto pominjes meni se desavalo jedino kada ubacim necije izgrebano djubre od diska pa krene da brljavi zato sto ne moze da ga ocita. A onda probam sa mojim diskom iz torbice :) i sve radi kako treba.



#70
The Punisher

The Punisher

    Regolari

  • Members
  • PipPip
  • 209 posts
  • Gender:Male
  • Location:Beograd
  • Garage:Fiat Stilo 1.2 16V

Ja sam probao da ga rastavim, i dosao sam do samog uredjaja, odvojio sam ga od kucista, ali dalje ga nisam rastavljao jer ima brdo nekih opruga. Probao sam da ocistim laser guranjem stapica za usi do lasera ali nije pomoglo. Ima li neko drugu ideju?



#71
Ivan

Ivan

    Abarth

  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 5454 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade
  • Garage:Fiat Stilo 1.9 JTD
    Citroen Xsara 2.0 HDI

Recimo najgluplja varijanta sa diskom za ciscenje, zna da pomogne.



#72
neshaoct

neshaoct

    Abarth

  • Administrators
  • 22356 posts
  • Gender:Male
  • Location:Beograd, Rakovica
  • Garage:Stilo 1.9 MJet 140

Može li da bude ona opcija TA (ili kako već beše), ono kad treba da obaveštava o servisnim informacijama...pa čim dobije neku informaciju radio treba automatski da prekine to što pušta i pusti taj info...ali, to kod nas u Srbiji ne radi...



#73
The Punisher

The Punisher

    Regolari

  • Members
  • PipPip
  • 209 posts
  • Gender:Male
  • Location:Beograd
  • Garage:Fiat Stilo 1.2 16V

Recimo najgluplja varijanta sa diskom za ciscenje, zna da pomogne.

 

Meni nece da ocitava diskove uopste. ne verujem da bi CD cleaner pomogao jer sam ga probao sa istim simptomima na mini liniji kod kuce.



#74
Bumblebee

Bumblebee

    Regolari

  • Members
  • PipPip
  • 293 posts
  • Gender:Male
  • Location:Novi Sad
  • Garage:Fiat Stilo mjet 16V
Ako imas cd sarzer, uzmi emulator i zavrsi muku. Taj cd ako je prestao da vrti nema mu spasa :)

Sent from my Stilo Bumblebee

#75
Ivan

Ivan

    Abarth

  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 5454 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade
  • Garage:Fiat Stilo 1.9 JTD
    Citroen Xsara 2.0 HDI

Vaistinu. Mada, ako je bolestan kao ja, da na autu sve mora da radi :) ...



#76
The Punisher

The Punisher

    Regolari

  • Members
  • PipPip
  • 209 posts
  • Gender:Male
  • Location:Beograd
  • Garage:Fiat Stilo 1.2 16V

Ako imas cd sarzer, uzmi emulator i zavrsi muku. Taj cd ako je prestao da vrti nema mu spasa :)

Sent from my Stilo Bumblebee

 

Ima mu spasa, koliko sam samo DVD ROM-ova spasio ciscenjem (stapic i alkohol, najjeftinija varijanta) . Ali ovde tesko mogu da dodjem do sociva a da ne rasklopim totalno sam uredjaj.


Edited by The Punisher, 13 February 2014 - 09:47.


#77
zoranbr1

zoranbr1

    Regolari

  • Members
  • PipPip
  • 86 posts
  • Gender:Male
  • Location:Čačak
  • Garage:Fiat Stilo 1.6 16v - CNG

Može li da bude ona opcija TA (ili kako već beše), ono kad treba da obaveštava o servisnim informacijama...pa čim dobije neku informaciju radio treba automatski da prekine to što pušta i pusti taj info...ali, to kod nas u Srbiji ne radi...

Čoveče, kod mene to jeste. Isključio sam opciju i radi, šljaka kao DOXA bez ikakvog čišćenja! 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users