Jump to content
FAS Goran
bokija

Fiat Bravo/Marea - ventilator u kabini se sam pali?

Recommended Posts

Pravi neku spojku.neki kabli se ostetio i na mrdanje dobije neku spojku - struju. Ili skini prekidace i tu pogledaj ili kod ventilatora (Mislim da treba da je u suvozacevim nogama) pogledaj dzek da se on nije istopio. Ako ne pravac elektricar jer moz da napravi veliko $ra#3..

Share this post


Link to post
Share on other sites

isto tako i lampica kod onog kruga od temperature se ugasi pa kad kucnem u tu upali se ponovo :'( poludit cu. Ako to budem rastavljao moram smislit kako cu skinut srednji krug vidio sam sad da je ispod njeg saraf ali prije mi ispadao u voznji i ja ga zaljepio sekundernim ljepilom  :sofa:  nisam razmisljao da cu ga ikad morati skidat

Edited by DarioChoki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ta lampica gubi kontakt u samom dzeku. Jel je tu ona mala ubodna. Proveri u samom dzeku kod ventilatora. On ti je u suvozacevim nogama. Bar tu treba da je. Velika okrugla kutija. A klacisno se skida kao da odsrafis sraf.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nije to matematika skinuti, ima par srafova i izvuces sve to napolje. pa pregledas. to za svetlo se i meni desavalo. sijalica je ispadala, nije imala kontakt dobar, pa sam je namestio. a za paljenje, je verovatno do prekidaca problem. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

auu, ispod srednjeg je bese sraf :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

ista stvar kod mene na multipli.....zamenjen sa novim stari izgoreo pa deo usled vibracija sam palio brzine......kome treba savet za zamenu na multipli neka mi se obrati ....ako  se menja po protokolu negine vam dan .....ovako 20 minuta igotovo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...