Jump to content
FAS Goran

dejan_smc

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About dejan_smc

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 07/04/1972

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    SIRIG
  • Interests
    ZVEZDA JE ŽIVOT,SVE DRUGO SU SITNICE

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Marea SX weekend 1,6 16v 1997g.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Meni se to dešavalo i menjali i čistili sve i svašta.I jedan majstor mi dotegne sajlu kvačila i od tada nemam taj problem.Fiat marea 1.6 16v 1997 g.
  2. Evo ti broj pa zovi : 021 444 164 imaju sve delove nove i nisu skupi
  3. Gasi se kad namotam i levo i desno,ali kao što napisah ne uvek,kad se ne ugasi samo smanji obrtaje na nekih 200-300 obrtaja na pola sekunda i vrati u normalu.
  4. Hvala za odgovor,izgleda da je do tog ventila,jer sam neki dan očistio kompletan usis i leptir i od tad mi se manje čuje zujanje.Pustiću ga par dana možda je bilo do prljavog usisa i step motora.
  5. Proveriću,mada mi potrošači kad ih uključim ne smanjuju ili povećavaju obrtaje. Podigao sam prednji kraj i motao levo pa desno na samom kraju se oseto kao da volan preskoči i čuje se zujanje serva,ali ne prejako.Tako podignut samo je smanjivao obrtaje.
  6. Pozdrav Auto radi u leru smotam volan do kraja,auto se ugasi a ponekad samo spadnu obrtaji do 200-300 i brzo se vrate u normalu. To mi se ponekad dešava kad idem u rikverc sa parkinga ,namotam a on se ugasi.U boci od serva volana ima dovoljno ulja i volan se lako vrti. Ako je neko imao ovakav problem ili zna u čemu je problem neka napiše.
  7. ^^^ tako je i kod mene bilo.Ja skinuo kilometar sat a bivši gazda isprekidao kontakte od ABS,Air baga i od pokazivača istrošenosti disk pločica.Samo sam zalemio kontakte i sad ABS uvek svetli,Air begu je čak i oštetio diodu pa mi ona ne radi,a pokazivač istrošenosti je sad ok.A usput pogledaj i osigurače od Abs-a pod haubom.
  8. 20 godina niste dobili na Marakani,a 11 na svom šarenom lavoru pa se mi nismo ku*čili kao vi ove tri godine. jer ti si samo mali partizan
  9. Hvala Vidim da MIO sztr radi dosta toga,a da li je neko od vas radio da mu se hauba lepo diže kao kod Alfe,pa samo da napiše koje dimenzije su gasne opruge?
  10. Evo da pitam: gde mogu da se nabave i koji amortizeri da se kupe za otvaranje haube kod Bravo-a i marea.Gledao sam na nekim sajtovima i lepo izgleda.Samo da se rešim one šipkice što stalno ispada.
  11. pri malim obrtajima je drhtao motor 2 cilindar nije radio,pa sam kupio nove svećice NGK BKR6EKC i sad radi normalno.
  12. hvala na brzom odgovoru,tako sam i uradio pošto je kod većine automobila tako.
  13. Pozdrav Pazario sam Mareu 1.6 16v 1997 g pa pri proveri svećice na njoj imaju jako mali zazor 0,25 pa me zanima da li je to uredu i koji zazor treba da bude.Hvala
  14. Pozdrav svima Dejan iz Siriga,od pre neki dan vlasnik Fiat marea 1,6 16v 1997 g.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...