Jump to content
FAS Euroauto Goran

Recommended Posts

Nova emisija Richarda Hammonda

 

215563-hammond.jpg

 

Richard Hammond je poznat po svojoj ulozi u nekadašnjem Top Gear-u i kasnije u The Grand Tour-u, a uskoro će dobiti svoju novu emisiju. Emitovanje će krenuti kasnije ove godine na ''Discovery +'' kanalu, a emisija će se zvati ''Richard Hammond's Workshop'' (Radionica Richarda Hammonda).

 

Naime, Hammond će u saradnji sa jednim ocem i njegovim sinom restaurirati klasične automobile u blizini Hammondovog doma u Herefordshireu u Velikoj Britaniji. Za sada još nemamo mnogo detalja, ali poznato je da će garažom Hammond upravljati sa Neilom i Anthonyjem Greenhouseom, a pažnju kamere dobiće i Hammondova kolekcija klasičnih automobila i motocikala. ''Prema Deadline.com, Hammond će se takođe udubiti u istoriju Jensen Motorsa''.

Prilikom najave emisije Hammond je naveo da je njegov deda jednom radio u Jensenu, zbog čega veruje da je nasledio neke od njegovih majstorskih veština. Videćemo da li su te veštine zaista prenete, s obzirom na to da postoji opsežna arhiva Hammondovih mehaničkih grešaka u Top Gear-u i The Grand Tour-u.

 

Hammond je u prošlosti već sarađivao sa Discoveryjem - prošle godine je započeo ''BIG Richard Hammond'' emisiju.

Međutim, šta rade njegove poznate kolege s kojima smo mnogi odrasli gledajući ih? James May je posetio Japan, dok Jeremy Clarkson kod kuće radi na svojoj farmi. Richard Hammond's Workshop je nastao iz Hammondovog obnavljanja Jaguara XK150 na njegovom portalu DriveTribe. Publika je uživala i tražila još, a trio je poznat po isporučivanju onoga što masa želi.

 

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...