Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Clarkson: ''Greta Tunberg je idiot - ubija auto-emisije''

Recommended Posts

167791-grand tour.jpg

 

Kontroverzni britanski TV voditelj Džeremi Klarkson često komentariše aktuelnosti u auto-industriji bez imalo dlake na jeziku. Nije mu problem da za neki automobil kaže da je najgori na svetu, a poslednja tema koje se dotakao je Greta Tunberg. Ona je 16-godišnja ekološka aktivistkinja iz Švedske koju je uz pogrdan izraz optužio da ubija TV emisije o automobilima, prenosi B92.

 

Klarkson smatra da je Greta Tunberg ''idiot'' i razlog zašto mladi ljudi generalno mrze automobile, što je veliki razlog pada popularnosti emisije o njima. ''Svako koga znam mlađeg od 25 godina nije nimalo zainteresovan za automobile. Greta Tunberg ubija auto-emisije. Uče ih u školi, pre nego što kažu mama i tata, da su automobili zlo i to im je u glavama'', rekao je Klarkson. Sa njegovim mišljenjem saglasan je kolega Ričard Hamond. ''Mrzim što to kažem, ali mislim da je Džeremi u pravu. Mlade ne interesuju automobili. Koliko dece danas raste sa posterima automobili na zidovima svojih soba?'', upitao je drugi član čuvene trojke iz emisija ''Top Gear'' i ''The Grand Tour''.

 

Međutim, njihova nova emisija ''The Grand Tour Presents: Seamen special'' za glavnu temu ima upravo klimatske promene. Iako Klarkson priznaje da ''prvi put komentariše globalno zagrevanje i da nisu idioti''. ''Samo idiot ne menja svoje mišljenje kada je suočen sa neoborivim činjenicama. Pitanje je šta uraditi u vezi s tim? To je mnogo interesantnija debata od toga šta se dešava'', rekao je Klarkson i opet se dotakao Grete: ''Ona je idiot. Ide okolo i govori kako ćemo svi umreti. To neće rešiti ništa''.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...