Jump to content
FAS Euroauto Goran
Itsjanjic

Fiat Tipo 1.4 - problem sa instrument tablom posle zamene

Recommended Posts

Fiat Tipo 1.4 iz '91.

Imao sam problem sa mjeračem temperature pa sam privremeno zamijenio cijelu instrument tablu sa tablom iz drugog Tipa kog koristim za dijelove. To je otklonilo problem ali pošto sam htio da zadržim onaj mjerač kilometara sa originalnom kilometražom obje table sam rastavio i zamijenio mjerače (stavio još novi sat za vrijeme jer stari nije bio u funkciji). Kada sam sve napokon sklopio i skopčao tabla je, malo je reći, poludila.

 

Dam kontakt mjerač temperature skoči do kraja i tu ostane zakucan, kratka svjetla pokazuju lampicu za duga, i još neke lampice gore. Ali kada povučem ručni gas (saug) tabla radi normalno. Temperaturu mjeri kako treba, duga svjetla pale plavu lampicu za duga svjetla itd. Ručica od sauga mi je postala ''prekidač'' za normalan rad table. Nije problem u tabli jer sam je tako nanovo sklopljenu skopčao u drugog Fiata i radila je normalno. Pošto neću non-stop da vozim pod saugom da li neko može da mi pomogne ako se susreo sa sličnim problemom.

 

P.S. moram da napomenem da lampica od sauga uvijek gori.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...