jovica37 0 Posted October 16, 2017 Drugari, Imam problem sa sirenom na fiat bravo 1.2 16V, 2001 god. Sirena kada se poveze direktno radi, e sad problem mi je da nadjem relej za sirenu da ispitam. Gledao sam sheme sa ovog foruma, 'repair manual' ona 4 fajla ali nazalost ne poklapa se shema sa mojim kolima tj. relej nije tamo gde pise na shemama, u mom slucaju treba da je iza glavnih osiguraca, tj sa druge strane. Tamo ima relej za grejace zadnjih stakala i relej za svetla ali releja za sirenu nema. Ako neko zna gde se na ovom modelu nalazi relej za sirenu bio bih zahvalan.. Osigurac radi, problem je sto ne dolazi kabal do volana od releja, ima samo za airbag 2 zice, nema od sirene nista.... Hvala, Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
tacija 3 Posted June 23, 2022 I meni ne radi sirena na marengu ali ne znam gde se nalazi Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6465 Posted June 23, 2022 @tacija ako se dobro secam, a mislim da se secam, ispod desnog fara Quote Share this post Link to post Share on other sites
tacija 3 Posted June 23, 2022 Hvala Andreja pronasao sam je 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites