Punto mk2 0 Posted April 15, 2016 (edited) Evo da predstavim i ja svog punta Fiat Punto mk2 1.2 8V oprema je SX,2000god. Auto je u dosta losem stanju sto se tice boje i pragova ali posto se nema novaca za popravak mora se tako vozit sreca nije trul nego je sam na pragovima pocela hrđa izbijat ali da neduljim evo slike pa prosudite sami Ja sam 2.vlasnik u HR jel je auto uvezen iz njemacke Danas je okrenuo i 260000km I da jos nesto,Sjedalo od vozaca je puklo tj bivsi vlasnik ga je vario jel je puko i meni je sad i taj var puko i kolega Dino iz Osijeka mi je posudio sjedalo od Afle 147 5 vrata da se mogu vozit forum image hosting greenshot image hosting 30 mb image hosting 20mb capture jpg images Kako budu tekli radovi na autu tako cu objavljivat Edited April 15, 2016 by Punto mk2 I jos nesto auto vise nema ova led svjetla na braniku dole Quote Share this post Link to post Share on other sites
Joker 165 Posted April 16, 2016 Da li sedište odgovara bez ikakvih prepravki? Ima podešavanje po visini? Quote Share this post Link to post Share on other sites
VladaRS4 6 Posted April 16, 2016 Samo polako i ja sam krenuo od nule Quote Share this post Link to post Share on other sites
Punto mk2 0 Posted April 16, 2016 Sjedišta prednja pašu u šaraf jedino kod zadnjih ima kemijanja koliko sam ja cuo od drugih VladaRS4 tako je najbolje je krenut od nule jel onda znas sta ti slozio i kakav auto imas samo za takav sport treba dosta love ali polako nezuri mi se Quote Share this post Link to post Share on other sites
VladaRS4 6 Posted April 16, 2016 U mojoj temi imas detaljno objasnjeno montiranje kljupe i sedita... a cak i na forumu u "uradi sam" imam i tu objasnjeno sve.... jedva cekam dalje radove... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Joker 165 Posted April 16, 2016 @Punto mk2 Hvala @VladaRS4 Tražio sam ali nisam našao. Sad ću da pogledam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted April 17, 2016 @Joker izvoli https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/67621-fiat-punto-mk2-montiranje-ko%C5%BEnih-sedi%C5%A1ta-od-alfe-147/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Joker 165 Posted April 17, 2016 @Markobgd Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
Punto mk2 0 Posted April 17, 2016 Da samo dodam Radovi nece ic nekom velikom brzinom jel nisam u financiskoj sitvaciji najvise u sređivanju mi pomaze Dino iz Osijeka i hvala mu na tome..stavljena je sredisnja tabla od sportinga sporcke papucice ledice pod noge crvene i daljensko zakljucavanje Sada su na redu pragovi od sportinga također od Dine Quote Share this post Link to post Share on other sites
Punto mk2 0 Posted July 31, 2016 (edited) Evo da malo dignem prasinu s teme..Auto je jos uvijek na zivotu neki dan sam uzeo pragove od DineG kao sto sam vec i rekao prije rucice zua otvaranje vrata unutra sive i malo promjenio znak naprijed ali da nepricam puno tu su slike pa pogledajte sami sad moram promjenit orignal pragove prvo i onda tek idu od sportinga gore ali naravno prvo ce se ofarbat u boju auta..Poceo sam radit pa tako da ce sad valjda krenit radovi kako sam planiro dosta dugo Edited July 31, 2016 by Punto mk2 Quote Share this post Link to post Share on other sites