Martini 11 Posted January 9, 2015 Evo i zvanicno moja Lybra na prodaju. Razlog prodaje ce biti na forumu za koji dan. 2002. godina, registrovana do avgusta, u odlicnom stanju. Sto se tice servisa nema sta da se pipa osim ulja i filtera a ako se prodaja oduzi i to ce biti zamenjeno jer se auto svakodnevno koristi. Veliki servis je kompletno uradjen pre 10000km. Znaci do zadnjeg kaisa i lezaja a to je trosak cirka 35.000 koji ostaje u dzepu. Ugradjen je i nov Zavoli Bora gasni uredjaj i trosi oko 10 litara u voznji po lokalu. Morimoto projektori u farovima sa LED dnevnim svetlima. Zimske gume Nokian sa oko 5-6mm sare. Sve ukupno 3200e uz neku korekciju za ozbiljne kupce. 065-2110112 Share this post Link to post Share on other sites
caxony 0 Posted January 11, 2015 Jao, kako bih ja ovo posedovao! Fali mi jos samo 3150 evrica i moja je... Mnogo, ali mnooooogo je dobra... Srecno sa prodajom... Share this post Link to post Share on other sites
milos66 39 Posted January 11, 2015 Rado ti dajem moju fiestu u top stanju za libru,moj zet je od tebe kupio puntica tak oda eto prilike da nastavimo saradnju Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted January 28, 2015 Masina se povlaci iz prodaje... Share this post Link to post Share on other sites