Welcome to Fiat-Lancia Club Serbia Forum

fb nalog 02.jpg

Za pisanje u bilo kojoj temi na Forumu neophodno je da se ulogujete. Ili tako što napravite svoj korisnički nalog na Forumu (klik na Sign Up i popunite polja), ili još lakše tako što se povežete sa Vašim Facebook nalogom.

Opet klik na ''Sign Up'', onda izaberite ''Sign In with Facebook'', izaberite da li želite na Forumu da koristite ime sa Facebook-a ili želite neko drugo ime, i to je to. Sve ovo klikćete samo prvi put, svaki sledeći put Forum je to automatski upamtio.

 

Povezivanjem na Forum dobijate mogućnost da učestvujete u diskusijama, postavljate slike, video klipove, dobijate notifikacije kroz Browser (da, isto kao na FB-u :) ), šaljete/primate privatne poruke, ''tagujete'' druge ljude kako bi odmah videli Vaš upis... Kao da ste postali deo jedne veeeeelike FB grupe sa trenutno preko 15.000 ljudi sa kojima razmenjujete stavove. :) 

Sign in to follow this  
Followers 0
help_desk

Fiat Punto 1.9 JTD - problem sa servom

Za vrijeme ovih hladnoca imam problema sa servom. Naime pri parkiranju kod 3-4 uzastopna motanja obavezno se ugasi servo i upali se crveni indikator na instrument tabli. Znam da moze biti problem "hladnih lemova", pa sam mislio nesto oko toga sam da uradim. Trazio sam uputstva na netu, ali ne mogu da nadjem. Ako neko zna gdje bih to mogao da vidim, neka posalje. U Sarajevu, to majstori rade za 100tinjak eura, a bas mi se toliko i ne daje.

Pozdrav svima i hvala.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav help_desk, dobrodosao na forum. Pogledaj iznad Tvog posta text ispisan crvenim slovima

a sada pogledaj ovu temu, sve je ovde objasnjeno :welcome:

Edited by MilanLaki

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0