neshaoct 9669 Posted August 5, 2009 Pre neki dan, Kimi je upropastio jedan Grande Punto...k'o dlanom o dlan... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dusman13 80 Posted August 5, 2009 Vazno da je on nepovredjen, ko sisa GP. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted August 5, 2009 Pa dobro "malo" je reli drugaciji za voznju od F1 .I uopste me cudi da su ga italijani,iz Ferrarija pustili,ovako ludog ,da vozi reli s obzirom da je jedini standardan vozac u njihovom timu,posle skorasnjeg udesa Masse,ako su to dopustili onda su stvarno kreteni,a ako nisu i ako je Kimi odlucio da ovo uradi na svoju ruku,onda bih voleo da ga jos dodatno kazne,jer je covek,veroveli ili ne jedan od najplacenijih soportista danasnjice,pa logicno je da mora da bude odgovoran za svoje postupke,inace,uopste mi nije jasno zasto ga toliko placaju,ove sezone u F1,je katastrofalan,a ni prosle nije bio bolji !Cuo sam da ce ga u sledecoj sezoni,u Ferrariju zameniti Alonso,a da Kimi ide u reli,ako ovako bude vozio,bolje nek se kloni motosprta,njegovog zdravlja radi. Quote Share this post Link to post Share on other sites