Jump to content
FAS Goran

Coja5268

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Coja5268

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Serbia

Previous Fields

  • Garage
    fiat bravo 1.6 16v sx

Recent Profile Visitors

700 profile views
  1. cuje se onako kako krci... znaci sve smo izmenjali, al to jos nismo dirali Hvala! a jel moguce da zbog tog leptira, i step motorica ne pravi dobru smesu i CRNI SVECICE??
  2. kod majstora mi je auto vec 2 nedelje, pa cemo u ponedeljak to sve uraditi, videcemo sta ce biti, nadam se da je do toga sad sam se setio, ja kad ugasim auto, cuje se kako se motoric pati da zatvori klapnu, sta vec radi, al bas se dosta cuje bucno... jel to to o cemu pricas jbg ja se bas ne razumem u to, al me jako interesuje..
  3. mislis da ga taj motoric gusi, probacu i to, a kako da ocistim taj motoric, nekom tecnoscu posebno ili? Hvala ti puno na savetima
  4. mislim da kad prvog paljenja malo se pojavi plavkast dim,a sto se tice potrosnje ulja trosi jako malo , al i ja sam malo zesci na gasu, pa Mislim da mora malo i pojesti ulja... al ja mislim da je tu neki problem sa strujom, jer nekad i kad ga ladnog upalim odma se ugasi, nema da onako brljavi pa da se ugasi nego momentalno se ugasi, kao da okrenem kljuc da ga gasim... ali nismo jos skidali taj step motor, jos cu to probati, pa vise ne znam sta da radim...
  5. prikljucivao sam ga na dijagnostiku, majstor kaze ne izbacuje nikakve greske, stavljao sam i novu lambda sondu i opet isto... i drugi kompjuter on opet isto, uzubljen je odlicno... e sad ne znam kakve su vodjice ventila i te gumice... ali interesantno je to sto on svaki put drugacije radi na leru, nekad kad se zagreje cak ni ne radi uopste kako ga upalim, momentalno se ugasi... primetio sam da je auspuh na kraju dosta crn i garav, sto do sada nije bilo... bio je siv ili zut... al sad je bas crn...
  6. Step motor jos nisam kontrolisao, al da li je moguce da zbog njega mi CRNE svecice-sve 4..? Problem je rad na leru i crne svecice!!
  7. Zdravo svima... treba mi pomoc strucnjaka ili neko ko poznaje ovaj moj problem... ovako... imam fiat bravo 1.6 16v 96 god. (SAMO BENZIN) na leru mi ne radi kako treba trkelja i nekad se ugasi, a nekad jednostavno kad ga upalim odma se ugasi kao da ima masu negde, svaki put drugacije radi... dok na veliki obrtajima radi i prima gas ide ko zmaj, znaci problem je na malim obrtajima... I STO JE JOS VAZNO SVECICE SU GARAVE CRNE SVE CETIRI... A JA SAM PROMENIO SLEDECE... kablove - map senzor- vazdusni filter- dizne oprane uzubljen odlicno- bibana menjana svi senozri prekontrolisani i rade... PROMENJEN JE I KOMPJUTER KOMPLET SA IMOBILAJZEROM...ne znam vise sta da radim.!! znaci problem je rad na leru i crne svecice!! ako neko zna ili ako je imao ovakvih problema, neka odg..HVALA UNAPRED!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...