Jump to content
FAS Goran

Rogi

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About Rogi

  • Rank
    Il Nuovo

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Niš

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Y 1.2 16v, 2001, Chip tuning
  1. Dobro je, krenulo se sa licitiranjem od 400 eura kod jednog majstora za drugi menjač i ruke, 250 kod drugog, da bi na kraju prošao sa 100 eura Nosači ili držači diferencijala, tako nešto, ne razumem se baš. Nišlije i okolina, topla preporuka za servis dr Fiat.
  2. Vrlo rado bih postavio slike unutrašnjosti ali je auto u servisu - crkao menjač
  3. Hvala puno na ovim informacijama, sada mogu da baratam argumentima u borbi sa derikožama.
  4. Ne bi ni ja vraćao fabričke opruge ali se klinci bune, ,,tata ovaj naš auto skače kao konj,, A što se tiče zatamnjenih stakala na ovom forumu ljudi kažu da svako zaustavljaje od strane naše drage policije košta 2000 din.
  5. Što se tiče one crne Y za koju si postavila link, zvao sam. Ne vidi se na slikama, pocepano je sedište vozača i ulubljena je negde sa strane. Nisam je video, to mi je rekao čovek posle dužeg zapitkivanja oko auta.
  6. Ako je to ona žuta Delta sa oglasa grehota je prodati je.. Prelep auto. Ja uopšte nisam imao Y u vidu prilikom traženja auta, uletelo nekako slučajno. Izgleda je auto ,,kupio,, mene. Ne mogu ništa posebno da ti kažem posle par dana vožnje.. Auto je unutra iznenađujuće prostran obzirom na ono što se pretpostavi kada se vidi spolja. Instrument tabla na sredini zahteva privikavanje ali mislim da je dobro rešenje jer i levo i desno ima goooomila prostora za sitnice, isto tako i ispred menjača. Tebi će se verovatno svideti jer možeš da odložiš torbicu ispred sebe a imaš i ogledalce na štitniku za sunce (meni ide na živce jer podseća da je auto prvenstveno namenjen ženama). Što se udobnosti tiče ne mogu ništa da kažem jer imam sportske opruge i vožnja svuda van auto puta i bulevara liči na jahanje konja. Moraću da stavim normalne opruge. Majstor u servisu mi je rekao da je motor perfektan i da je jedan od boljih. Ne znam da li zbog toga što je čipovan ali motor poteže kao blesav, prosto neverovatno. Na auto putu nisam ni primetio da vozim 180 (tabla na sredini) i smrzao sam se kada sam video pošto je bilo klizavo. Bez problema je mogao još da se gazi. Podjednako dobro ide i na benzin, i na gas.Zamenio sam samo ulje, majstor savetovao Seleniu Gold, zupčasti i ostalo čekaju platu Javlja mi se blago trešenje kad ubrzavam, verovatno kvačilo ili poluosovina po majstoru, treba da se vidi. Prtljažnik je baš mali, još ja imam bocu u rupi za točak, a točak ,,invalid,, zauzima pola prtljažnika. Plaćen je 2900. To je otprilike sve što mogu da kažem posle nekoliko dana vožnje.
  7. Pozdrav za sve na forumu! Zovem se Igor, živim u Nišu. Potpuno neplanirano sam pre par dana kupio ovaj auto, pre toga se ubih tražeći Alfu 155 - 145, Dedru ili Deltu ali nisam mogao da nađem ništa normalno za te pare. Otišao sam da vidim auto i zaljubio se odmah. Još kad sam seo da ga provozam i kada je majstor aminovao kupovinu.. Auto je 2001. (provereno), klima, podizači..chipovan, stavljen K&N filter, spušten (moram da ga dignem jer odvaljuje bubrege), gas sekvent i ide kao nevreme. Znam da prilikom kupovine treba bežati od toga ali kada sam video da nije imao ozbiljnu havariju i da je motor odličan nisam mogao da odolim. Ima par stvari koje treba srediti, obratiću se za savet u drugom delu foruma. Malo je problematično što imam dvoje klinaca a auto je mali pa stajemo jedva, ali se nadam da ću u dogledno vreme kupiti još jedan veći auto. To je to ukratko.. PS Bez veze je što je prljav auto, biće fotke i kad je čist.
  8. Sviđa mi se Dedra Integrale ali se eperu ne sviđa Lukag, čuo sam se sa Goranom iz Smedereva, čekam da mi pusti fotke na mail pa ćemo videti, TNX.
  9. Upravo sam zvao čoveka za onu zelenu Dedru integrale iz oglasa, izgleda da je spreman na žešću korekciju cene. Kaže da je perfektna, nema nijednu manu osim što je 1.8 a ne 1.6 kao u oglasu, smanjena kubikaža. Poslaće mi broj šasije u toku večeri da proverim na Eperu. Koliko izađe veliki servis za ovaj auto, zupčasti, španeri, ulje filteri? On mi kaže da to izađe oko 160 eur. Videćemo, auto mi se sviđa na slikama, već razmišljam od koga da zajmim još para
  10. Momci nije me bilo par dana, krenuo da radim jbg. Lukag da li može br. tel tog tipa u Smederevu, ako auto već nije otišao? Dušane baš ti hvala što si video auto, iz ovoga što si napisao ne zvuči mi baš kao dobra kupovina, gledam da bežim od farbanja i izgleda da tu ima dosta ulaganja + registracija jer ide na ime kupca tako da bi debelo probio budžet. Momci hvala svima što se trudite da pomognete
  11. Ok Dušane, baci pogled pa ako vredi da se zaputim u Kragujevac
  12. Video sam je, izgleda fenomenalno ali meni je limit 2500-2600, neće čovek sigurno toliko da siđe za dobar auto.
  13. Jeste, to je to, malopre me je zvao momak da mi kaže da je auto stigao od majstora ali sam definitivno odlučio da je zaobiđem. Kad malo bolje razmislim ne treba mi tako jak motor a i izgubio sam ,,merak,, posle cele priče. Ako naletiš druže na neki korektan primerak Delta - Dedra javi. Hvala još jednom.
  14. Mnogo je sumnjiv tip. Ipak ću da odustanem od ove Delte, ne volim da me zavlači bilo ko. Pretpostavljam da je auto i dosta žedan a ne može se voziti samo na gas. Ništa, tražim dalje. Hvala puno druže na iscrpnom odgovoru. U razgovoru telefonom mi je tip u startu sišao 300 eura, i to možda ukazuje da nije sjajan. Inače pre neki dan probam Dedru 1.8 u Nišu gde inače živim. Auto kao bombona, utegnut, full, svaki prekidač radi, sekvent gas, ma super. Reših se da ga sutra vozim kod majstora i ako da zeleno svetlo da keširam nategnutih 2600. Auto 98 godište. Sva sreća pa postoje forumi tako da i ja znam za Eper. Ukucam VIN i imam šta da vidim - auto 11. 1994 . Bedak. Pišem ovo samo da bih naglasio da je definitivno OBAVEZNO dobro proveriti auto.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...