Jump to content
FAS Goran

Magic32

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Magic32

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Srbija

Previous Fields

  • Garage
    Beograd
  1. Isao bih sutra da pogledam jedan Stilo koji bi eventualno kupio ako je sve u redu, osim sto mi je dečko otvoreno rekao danas kad smo se dogovarali za vreme, da ima neki problem sa kompjuterom, tj. po njegovim recima “vuče mu struju negde” i isprazni akumulator. Kaže da je gledao na netu i da je popravka izmedju 50-100 evra. Da li je ta cena realna ako neko zna ? Mada po meni ovo ne bi trebalo da bude bas problem sa kompjuterom već vrlo verovatno je masa od akumulatora negde loša pa se zato prazni.
  2. @IVAN.IK Hvala ti, mada mi nisi mnogo pomogao sa sajtovima. Pitao sam gde to ima da se kupi i ugradi kod nas, a na netu slabo nešto ima ponuda tih alarma. Inače, juče sam zvao par servisa koji ugrađuju alarme i svi imaju tu vrstu, ali niko neće da ugradi u auto sa manuelnim menjačem ?!? Upravo iz istih razloga koje su i neki ovde pomenuli, a to je da ako ti auto ostane u brzini može sam da krene... Mislim, ne razumem, šta on ima sa tim da li ću ja da zaboravim da ubacim u ler ili neću ??? Ja to radim na sopstvenu odgovornost. Drugo, možda sam i neinformisan, ali ja nigde nisam video FIAT PUNTO sa AUTOMATSKIM MENJAČEM. A mislim da ipak nisam baš toliko lud. Treće, slažem se ja da to može da bude opasno, ali opet napominjem, to radim na sopstvenu odgovornost. Vozio sam TOYOTU PROBOX dizel sa MANUELNIM MENJAČEM u Rusiji i imao ugrađen taj alarm sa daljinskim startovanjem i nikad mi se nije desilo da napravim glupost. Ali ko bi našem čoveku objasnio...
  3. @_Srdjan_ : Znam da je prošlo par meseci od kada si se ti pohvalio sa ovom stvarčicom, ali skoro sam se vratio iz Rusije i tamo skoro svaki auto ima to, pa i onaj koji sam ja vozio, i mnogo je korisno zimi. Pitanje za tebe : gde si to kupio ? I znaš li ko to može da ugradi ? Pošto znam da si ti to sam uradio... Imam Punto II 1.9 JTD i baš bi mi značilo da to ugradim sad za zimu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...