Jump to content
FAS Goran

preacher

Members
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

About preacher

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Nestabilan rad na leru, kao da stucne povremeno i tad padnu obrtaji a nekad se i ugasi. Kasnije se taj problem desavao i u voznji. Pocelo je povremeno da se desava, pa je bilo da se ne desi i par meseci da bi problem kulminirao pocetkom leta kada mi se 4-5 ugasio u toku kracje voznje od par km.
  2. Polovan, uzeo ga na probu, radilo sve kako treba pa sam resio da ga zadrzim nakon mesec dana testiranja.
  3. Samo da javim da je kod mene problem resen zamenom regulatora. Od tad sam isao na more, presao dosta KM i sve deluje OK. Nema varijacije obrtaja, ne gasi. Eto ako nekom znaci... ili ako ima isti simptome na sta da obrati paznju.
  4. ne nazalost, a i nisam vican tim stvarima takvu cenu sam i ja dobio kad sam se raspitivao... samo sto ne bih da bacam novac ako nije greska do tog dela pa da se posle ispostavi da je ipak nesto drugo dok se ne izmenjaju svi delovu i otopi novac planiran za odmor ....
  5. U slucaju da moram da zamenim regulator pritiska, koja je okvirna cena za taj deo ako neko zna?
  6. Na regulator su sumnjali u servisu kod pocetnih simptoma ali nisu bili sigurni pa je ostalo na tome. U medjuvremenu se stanje pogorsalo.
  7. Desava mi se sve cesce da se auto ugasi sam od sebe kada radi na leru a od skora i u toku voznje kada se automobil jednostavno ugasi uz gresku 'Low Oil Pressuse'. Nakon toga ili upali odmah ili moram malo da sacekam pa tek onda (vergla na prazno i nista). Ler je sam po sebi prilicno nestabilan, ima oscilacije, nekad propadne na 500 obrtaja pa se vrati na na normalnu, nekad ugasi. Jedan dan mi ugasi 5 puta u voznji po gradu a sutradan nijednom recimo :S Prethodno, pre nego sto se ugasi (u voznji) ponekad osetim kao neki trzaj celog automobila kao da ga je nesto zakocilo na momenat.
  8. Kupujem par 17ica, 205/45/17 ili 205/50/17. Da su u OK stanju 5+ mm shara. ponude na pm. poz
  9. 4 16" alu felne, fabricke, sa gumama. 2 dobre Bridgestone, 2 Firestone solidne. Felne nisu krive, varene itd... Imaju po koju ogrebotinu po rubovima od bankine, generanlno u OK stanju. Videcu da okacime neke fotke. Cena bi bila 250e za komplet. Gledacu da nekako ufotkam u toku dana. Dolazi u obzir zamena za 17" fabricke uz moju doplatu. Novi Sad moze pm za pocetak.
  10. OK, hvala, probacu da vidim da li imaju nesto u ponudi jos uvek. jel ima razlike u cepovima ili su isti za sve fabricke stilo felne (16, 17")?
  11. ma, posle nedelju dana od kako sam montirao felne vec je jedan falio jedna zabica je bila odlomljena na tom tocku pa je mozda cep ispao tokom voznje a mozda i 100% nije ne vidim kako bih ih pricvrstio sem da zalepim a sta onda.... nasao sam u oglasima lik trazi 20e za dva polovna cepa sto mi se cini malo previse...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...