Jump to content
FAS Goran

Acazl

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Acazl

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Nis, Serbia
  1. A da li negde mogu da nadjem tu plastiku sa prorezom, ali po malo jeftinijom ceni? Mislim da je 30e dosta.
  2. Kupio sam plejer. Jedino me zanima gde da nabavim onu plastiku za radio, da ne bi ostajala rupa(jer je fabricki radio duplo veci od plejera). Da li neko zna kako se to uopste zove(tj da li postoji neki poseban naziv)? http://www.genius-versand.de/shop/images/hama/00082/00082147abb.jpg - Ovako nesto.
  3. Sad bas gledam ovu varijantu sa kasetom. Posto imam kasetu, ali radio ne radi, mogu pomocu one kasete da prikacim neki Mp3 plejer i tako slusam. Samo, kako on radi? Da li radi isto kao onaj transmiter? Jer ako radi isto, ne mogu da ga koristim, jer mi radio ne hvata ni jednu stanicu. I recite mi gde mogu to da kupim?
  4. Ima jos par slucaja. Jer moj kmsija prodaje automobile, ima dva Stila. Ni na jednom ne radi radio. Ne kazem da je kod svih. Da li imate neki predlog za mene?
  5. Hvala ti na predlogu, ali ipak izbegavam te fabricke plejere. Vecina Stila ima tu fabricku "falinku" da im radio otkaze posle nekog vremena. Zato sam i hteo da kupim nov, ali ne fabricki plejer.
  6. Pozdrav ljudi! Hteo sam da vas pitam za par saveta oko kupovine Audio/Mp3 playera za Fiat Stilo. Do sada sam imao klasican fabricki radio sa kasetom, pa sam preko transmitera pustao muziku u automobili. Medjutim, kao i kod vecinine Stila, fabrickii radio se pokvario i ne hvata vise ni jednu stanicu. Pa sam zbog toga resio da kupim novi plejer. Hteo sam da mi predlozite nekoliko modela, ako mozete. Moj budzet je ogranicen na 6000, mozda malo vise. Na sta bi trebalo da obratim paznju? Ne znam kolika je snaga zvucnika u Stilu. Ostavio bih fabricko ozvucenje, samo bih kupio plejer(ako je ikako moguce). I gde mogu da nabavim onu plastiku u koja se stavlja preko plejera? Hvala unapred!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...