Jump to content
FAS Goran

chrle

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About chrle

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    NS

Recent Profile Visitors

1115 profile views
  1. menjao sam bobinu sa 3-4 cilindra opet isto ,varnicu ima,ali nece da pali 2 cilindar. ide danas kod "mastora" pa cu videt.
  2. pozdrav svima, imam problem sa Fiat Stilo 1.4i 2005 god ,radi na cilindra,dijagnostika kaze 1,2 cilindar ignition failure,svecice nove i bobine. kompresia dobra. ecu? broj ecua je 0261 208 204
  3. imam 2 bobine u rezervi,probao zameniti ali nema razlike,diagnostika izbaci 2,4 dizna,svecice su boshove nove bas za stila 1,6 ali i sa starim ngk isto izbacuje dizne ,probacu jos jednom cistiti te 2 dizne...znaci kad polako ubrzavam ide okali cim naglo dodam gas prekida i guta knedle i odmah izbaci ENGINE FAULT.posle nekog vremena nestane pa opet pri naglom dodavanju gasa izbaci gresku.
  4. juce dizne ociscene,ista prica,izbaci engine fault,evo sad ga upalih nema engine fault,krenem penzionerski ne izbacuje nista,cim naglo stisnem papucicu guta knedle i odmah izbaci engine fault. sta bi moglo biti? na dijagnostici pise dizne 3,4,5 povremeno .
  5. trenutno sam u Slovackoj,pa cu morati ovde da idem na dijagnostiku...
  6. i meni ocistio sam sad i klapnu i MAP i malo ga provozao opet isti simptomi,ali sam primetio kad lagano ubrzavam onda ide ok, mozda da sipam wurth-oc cistac dizni u benzin? Bio sam na dijagnostici,pre 4 meseca,izbacilo mi "cylinder misfire na 1 i 2 cilindru...tad sam osetio na leru blage prekide ali je ok ubrzavao bez problema..
  7. Pozdrav svima, u pitanju je Stilo 1.6 16V 2002 god. vec neko vreme na leru se osecaju mali prekidi motora nesto kao da izostane iskra na svecici,i pre neki dan izbaci mi ENGINE FAULT,i poceo da radi kao na 3 klipa, Odmah sam zamenio svecice,bobine imam u rezervi pa sam stavio i bobine i proverio na svaki cilindar . na leru se jos osecaju mali prekidi,ide lepo dok se naglo ne doda gas,onda pocne da se gusi i odjednom kreneeee ko da "probije" . juce se ugasila lamcica ENGINE FAULT ,ali cim naglo dodam gas upali se opet. nisam bio na jos na dijagnostici ....
  8. pozdrav svima posto je i meni varirao gas i to dosta resio sam skinuti i ocistiti klapnu dovoda vazduha evo i slicice pre i posle. treba odvrnuti 4 srafa. PRE: POSLE ciscenja carb cleanerom i druga strana usisa je cista samo sam zaboravio slikat hehe. posle se to sve vrati kako je bilo sa 4 srafa,bez resetiranja kompa,jer nisam skidao kablove. sad ler radi normalno bez variranja,pola sata posla:)
  9. proverio sam konektore, izvuko pa vratio opet ,ispod vozacevog i suvozacevog sedista ali opet pokazuje. ne znam kako doci do tog bocnog aibaga, kako se skida plastika da ne bi nesto puklo.
  10. ali sta ima veze suvozacev airbag sa bocnim airbagom? koje sediste vozacevo ili?
  11. a gde ga stavljam ,tamo kod bocnog airbaga?
  12. pozdrav svima nov sam na forumu i dosta sam citao o problemima na stilu, juce sam pazario Stila 1.6 16V i imam problem sa airbagom bocnim na vozacevoj strani,jel neko rasklapao ,da lisu tu konektori ? kaze prodavac da je taj crko i kao da je skupo da se menja.ok ali mi neradi ni jedan airbag sad. ja bih to probo rasklopit i videt konektore ,pa svaki savet bi mi dobro doso.
  13. pozdrav svima ja sam jan i pre par sati sam postao vlasnik fiat stila 1.6 benzinca posle yuga ovo je space satl za mene citao sam sve o stilu na ovom forumu pa se bacam na poso suta na premestanje ECU-a i ostalo... razmisljam o ugradnji uredaja na metana ali otom potom.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...