Jump to content
FAS Goran

ervin_caspy

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About ervin_caspy

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Velika kladusa

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Lybra 1.9 jtd 2002
  1. hehe ma mozda me pogadja zato sto sam skoro pa postao zaluđen Lanciom, kao ovi nasi balkanci kad jednom u VW zacjepe onda nista drugo ne postoji , Mada je danas Fiat, Lancia,Alfa, Maserati sve pod jednim krovom. Ako ne nadjem konkretan odgovor, onda cu otici i kupiti ovu sa 190 ks pa nek` sve gori , koliko sam vidio da u Sloveniji jos daju garanciju na auto iako je polovno (do godinu dana), a tako i tako se selim u Sloveniju jer sam sada dobio gore posao (nije bushtela ,hebiga znamo mi bosanci jos sta drugog raditi heheh...) LP Ervin
  2. Pozdrav svima.... "Malo" sam citao po forumu, ali nisam nasao konkretan odgovor. Naime sada sam u dilemi da kupim Deltu 1.9 twin turbo ili 2.0jtd sa 165 ks. Te ukoliko netko ima iskustva, dobro bi mi došao kakav savjet izmedju ova dva motora, meni osobno ovaj twin turbo nikako neda mira , al opet ne bih htio da se zaletim... Nasao sam neke odgovore, kao da je delta skoro ista Fiat Bravu,samo ne bih se slozio oko toga, te pokusat cu to reći sa mog stajališta , jer prije dvije godine išao sam sa rodjakom (u Ljubljani) ,da sebi kupi auto i bas je tada htio da kupi Deltu i stvarno je bio odljepio na nju, ali bila je skuplja od Brava(koliko se sjecam da je Bravo bio oko 10.000€ a Lancia 18.000€- obadva su bila polovna tada ) tako da se je odlucio za Brava jer nije imao para da kupi Deltu. Sjedio sam u obadva i vozio sam tog Brava(1.9 jtd 150ks),stvarno ide Fiat odlično, ali Lancia je Lancia stvarno ..... (i sam je rekao da mu je lancia puno bolja za voziti, jer ju je on valjda kasnije probao ovu sa 2.0jtd) Jedno vrijeme sam razmisljao isto o Alfi 159, ali na osnovu dosašnjeg iskustva na svojoj Lybri, ne pada mi na pamet Alfa, jer drug mi je imao alfu 156 sa istim motorom(1.9 jtd 85kw) isto godiste,manje pređenih kilometara(156=130 h km, lybra 170h km ) ali nije mogla se mjeriti sa Lanciom, cak smo se jednom prilikom potjerali onako iz radoznalosti , i drug nije mogao vjerovati(a ni ja) kako se Lybra drzi na cesti u odnosu na Alfu, a jos je imala zimske gume na sebi isto u 5-toj brzini na 3000 o/min ima razlike u 10 km/h,a da o udobnosti ne govorim nikako. Tako da sam se na neki način uvjerio da ima razlike izmedju npr Brava i Delte ili AlfeRomeo i Lancie, mozda griješim ali..........ja sam to tako dozivio, i sto se tice talijana meni je Lancia "numero uno" Srdačan pozdrav iz Velike Kladuše Ervin.
  3. Riješen problem, alarm mi je pokvaren i on mi je izvlačio struju, otisao stavio drugi akumulator,upalio auto, vratio svoj stari akumulator da se nafila, i iskljucio alarm na onoj bravi ispod volana, i vise nikakvih problema!!!
  4. Da li bi ja to mogao sam provjeriti, ili ako je nesto komplikovanije da ipak ostavim za majstora? Jer sam čitao na forumima da treba samo očistiti spojeve za masu... pozz
  5. Pozz svima. Imam jedan problem sa svojom Lybrom (1.9jtd,115ks,2002, 180000 pređenih ), naime prvi kvar koji mi se desio na autu je regulator visokog pritiska, i kada sam to zamjenio kod mehanicara, nakon 5 dana mi se poceo alarm paliti, onda mi je pocelo pokazivati da imam pun rezervar goriva(a u stvarnosti je skoro na rezervi) , sva četiri žmigavca su uvijek upaljena (zablokirana), kada dam kontakt u jednoj crnoj kutiji kod motora (GLUHZEITSTEUERGERAT 0 281 003 018) se čuju kao nekakvi otkucaji (4-5 puta) , i nemogu nikako zaverglati. Sada čekam platu, pa da ga vozim majstoru, u međuvremenu bi dobro došao kakav savjet.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...