Jump to content
FAS Goran

alen

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

About alen

  • Rank
    Il Nuovo

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    banja luka Republika Srpska

Previous Fields

  • Garage
    lancia kappa 2.0 turbo
  1. imam problema sa svojom kappom kada je palim na benzin ugasi mi, se posle par dodavanja gasa i odrzavanja gasa na nekih 1500 obrtaja pocne da radi ,ali na oko 500 obrtaja i dosta trese i prilikom voznje na oko 1500 obrtaja trza,radio sam glavu motora,mjenjao svjceice i kablove,vozio na dijagnostiku i tu mi je ocitalo 2 greske, senzor faze i lambda sondu pa me interesuje sa kojih jos motora odgovara senzor faze i lambda sonda jer ne mogu da nadjem orginal sa motora kao sto je moj inace kod mene je kappa 2.0 turbo 16 v 96 godina
  2. niste me razumjeli dobro,nemam ja nikakav problem sa plinom,da kucnem u drvo sve je ok sa sekventom u mojoj kappi,samo sam se nadovezao na tvoj post kada si objasnjavao milosu kako da se rijesi greske na svojoj kappi,pa da mu treba taj 'emulator k ' ali da se ne moze naci kod nas,pa kazem da ga ja imam
  3. jeste to je to,jutros sam nasao dio i pise na njemu i A.E.B a ispod pise 'emulatore k',ima i kod 'aeb 441',jeste kod mene je turbo i u njemu je sekvent plin.
  4. mozes li da opises taj emulatore k, jer mislim da ga ja imam,sasvom slucajno naletio na rashodovanu kappu kod komsije,i on mi rekao da uzmemsta god mislim da mi treba i pored ostalih dijelova uzmem i neku malu crnu kutijicu na kojoj zelenim slovima pise emulatore K pa da nije to to ?
  5. martini ja sam nabavio zadnje opruge i amortizere od karavana i odvezao majstoru da stavi umjesto mojih,nisam bio tu prisutan kada ih je pokusao zamjeniti ali on kaze da ne moze,da su prevelike,da ne odgovaraju,pa sta je sada tu istina?
  6. mjenjano sve troje i kablovi i bombine i svjecice.
  7. ^^^ hvala na odgovoru...pokusacu da nadjem odgovarajuci...ali zar ne bi moglo nesto drugo biti uzrok...jer to su vise vibracije i male detonacije....nego sto je trokiranje..u leru.
  8. Da li je step motor za svaku kappu isti ?
  9. motor ipak radi na 600-650 obrtaja,do protokomjera nije,jer sam stavljao drugi i isto se se desava,ler gas ne luduje nego malo podrhtava manje od +- 50 obrtaja,e sada da libi to moglo biti do zaprljanog leptira i da libi neko mogao mozda da objasni kako se cisti kod kappe pa da i to pokusam..ili neki od senzora da nije??
  10. ok..hvala svima....ako jos neko predpostavlja sta bi mogao biti problem neka napise..a pokusacu sa vasim prijedlozim..
  11. pozdrav svm forumasima,imam manji problem sa svojom lancijom,kada je u leru tj oko 500 obrtaja desava mi se manja podrhtavanja..sasvim malo trokiranje,ne predstavlja nikakav problem tokom voznje sem sto je malo neugodno kada je auto u leru,mjenjao sam svjecice,kablove,bombinu,sto se ti tice motora ne bi trebalo da je tu problem.pa ako neko pretpostavlja sta bi mogao biti uzrok neka pokusa da pomogne....u auto dati sam nasao da za lanciu kappu 2.0 t 1996 16 v godina nije fabricki odredjena vrijednost obrtaja motora u leru..pa koja bi to trebala biti i da lise mogu povecati ..pozdrav i hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...